Goed 6,1
op basis van 75 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 75 beoordelingen
  • Hygiëne 6,1
  • Faciliteiten 3,5
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 5,6
  • Personeel 6,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,1
  • Ontbijt/maaltijden 5,1
Sorteer op

EUNJI van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Budget 2 Eenpersoonsbedden
Ik verbleef één nacht in mei 2015
bad smell
good location, luggage storage, free wifi
drug smell at my room's floor, not elevator, small stairs
Beoordeeld 09 mei 2015

thianchai van Thailand
Groep
Tweepersoonskamer met Eigen Voorzieningen
Ik verbleef één nacht in april 2015
No lift.
Ok. for value of money
Not friendly woman staff. No lift I took my heavy baggage climb up to second floor. But not far from station and value of money.
Beoordeeld 21 april 2015

Mohamad van Maleisië
Individuele reiziger
Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2015
Close to Amsterdam Center, Anne Frank Huis
location, clean, safe
It was a good stay even thou the price was ridiculous but thats Amsterdam for you very close to Central Train Station & Anne Frank House. The staff very friendly and smiley which were very welcoming.
Beoordeeld 11 april 2015

Ulrich van Italië
Individuele reiziger
Eenpersoons
Ik verbleef één nacht in januari 2015
Super low budget, great location
location, price
Beoordeeld 21 januari 2015

Nuttee van Thailand
Individuele reiziger
Budget 2 Eenpersoonsbedden
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Apple devices can not connect theirto the wifi!
Nice staff, near train station, 24 hrs open deck
No life, I had to climb up to 4th floor, where there is only toilet. If you want to take a bath you have to go down to third floor. All Apple devices cannot connect to hotel wifi and staff don't know how to fix this. Is that my problem? I paid full price not for only room rate buy why did I have to go out and use wifi in the restaurant. The hotel must solve the problem quickly.
Beoordeeld 30 oktober 2014

Georgia van Australië
Individuele reiziger
Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Faciliteiten
Ik verbleef 2 nachten in juni 2014
Comfortable and affordable.
Great location, value for money, clean.
Room was small but worth the price paid. Good shared bathroom facilities. Great location. Overall happy with the hotel.
Beoordeeld 18 juli 2014

Dat van Vietnam
Groep
Vierpersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Overall is good
Centralled located, friendly staff
Hotel is good in general, however the hotel doesn't have a lift that's hard for us to carry our luggage to the 3rd floor!
Beoordeeld 23 mei 2014

megawaty van Indonesië
(Echt)paar
Tweepersoonskamer met Eigen Voorzieningen
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
Not comfort because the location is very noisy
Nothing
I never to come back this hotel
Beoordeeld 11 mei 2014

Paul van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Eenpersoons
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Fine budget hotel for a short stay in Amsterdam
Location, value, comfort
No problems at all. Easy to deal with staff, 24 hour reception, wifi etc. All the basics included at a good price. I've been visiting Amsterdam for years, and would be happy to return to this place.
Beoordeeld 10 mei 2014

Jennifer van Australië
Individuele reiziger
Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Faciliteiten
Ik verbleef 2 nachten in april 2014
Comfortable
Close to the city, in the heart of the action
It was convenient and closse to everything, the hotel is basic but the bed was clean and bathrooms as well.
Beoordeeld 10 april 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: