2015
Geweldig 8,5
op basis van 6129 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6129 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Maximino van Filipijnen
Individuele reiziger
Premier Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Clean, comfy and friendly
Good location, good food, love the ameneties
It was great
Beoordeeld 12 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerwin van Filipijnen
Groep
Junior Suite
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Best place to stay in Cebu
Location. Staff. Comfort.
Beoordeeld 11 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tyler van Nieuw-Zeeland
(Echt)paar
Junior Suite
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Ok
location, breakfast, staff
Beoordeeld 11 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marianne van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Clean and Comfortable
Location, value for money and comfort
Beoordeeld 11 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ELIOT van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Premier Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in februari 2015
Very Nice Hotel
Rooms - Cleanliness - Staff
We had together with our family a wonderful stay at the Quest Hotel. We had clean comfortable rooms close to each other. The Buffet Restaurant Pusso was great with a large variety of food at a reasonable set price. The staff were friendly and helpful. We went on a day trip to the Holy Temple of Symala about 60 Km in the Mountains of Cebu and our Driver couldn't be more helpful and friendly during the journey there and back. Hotel location is great in the City center in Lahug.
Beoordeeld 11 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Angela van Duitsland
Gezin met jonge kinderen
Executive Suite
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
executive suite is worth it
big room, location, breakfast
Good location although busy, nice buffet breakfast selection and good sized room. However, the big problem is that checkin is at 3pm and checkout at 11am!
Beoordeeld 11 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jesus van Filipijnen
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2014
A stay to Remember
Location: Near to the business district, Rooms: They were clean and includes a good breakfast, Staff: they were accomodating and friendly
Overall experience was good.
Beoordeeld 10 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Angela van Duitsland
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Top location but very busy
large room , location , breakfast
Next to ayala shopping centre so less that 5min walk, we had the suite which was great for some 1on1 time while the kid was sleeping in the other room. Some cons : late checkin at 15:00 and early checkout at 11:00 so you lose a couple of hours.. its also very busy
Beoordeeld 10 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gerwin van Filipijnen
Groep
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
A great bargain. Right at the heart of modern Cebu
location, comfort, staff
Two-star price for a five-star experience
Beoordeeld 09 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Floramie van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Excellent
It is near Ayala..... Food price is okey...... Very clean and comfy bed
Beoordeeld 09 februari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: