2015
Geweldig 8,5
op basis van 6129 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6129 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

glenn van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
best hotel in cebu for the price
Breakfast. . stylish. . well priced
I would stay here again..best location. .. great stylish room.. comfortable bed.... i also had lunch in this hotel... it was awesome ...
Beoordeeld 10 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lukasz van Polen
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2015
good 3* hotel
location, room style
Good hotel for the 3* category. Nice stuff at front desk and concierge very helpful. I recommend for short stay. The only thing I did not like is the stinking carpet on the 9th floor.
Beoordeeld 10 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christopher van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Premier Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in januari 2015
Solid hotel. Could be improved
Location, Staff friendliness, Nice bedroom amenities
I thought it was good but average. I've stayed at better hotels for less money before. Overall, I did enjoy my stay but felt I could have spent my money better. It is proportional to the pricing of other hotels in Cebu City though.
Beoordeeld 09 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Christopher van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in november 2014
Perfect
Location. Staff. Comfort
This hotel was in a perfect location for us. The staff were very helpful and friendly. Breakfast were excellent with good choices and well presented. The room was extremely comfortable with everything you need. Would certainly stay again if in Cebu.
Beoordeeld 09 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Samantha van Zuid-Afrika
(Echt)paren
Premier Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2014
Brilliant!
Comfy beds, friendly staff, great rooms
Our stay was fab! We were upgraded and our room was amazing. The staff were so helpful and friendly. Great cocktails. Great location and would definitely return.
Beoordeeld 09 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

DENNIS van Canada
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
nice location bad shower
location staff and nice setting
okay but after two days and many complaints only could get room temperature water for shower. nothing was done about complaint till late night before we left and too late to switch rooms at that time
Beoordeeld 09 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bethany van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2014
Clean Cozy and Comfy
Clean Cozy and Comfy
Beoordeeld 09 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Australië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 5 nachten in januari 2015
Great value hotel
Location, staff performance, room condition
A lovely hotel with great condition rooms. Great location next to Ayala Mall. I will definitely stay here again.
Beoordeeld 09 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mark van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Very good hotel
Location clean staff
Very good stay
Beoordeeld 08 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Andrew van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in december 2014
A Place for Convenience
Location, Comfort, and Service
I chose to stay at this particular hotel as it was near my workplace as well as the workplace of my wife. We had to stay somewhere near for the night, and we did not have any complaints. The location was perfect, it was near the mall and it had some convenience stores nearby as well. Also, the room was white and clean, the bed was soft. I had no complaints with the way the room was set up.
Beoordeeld 08 januari 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: