2015
Geweldig 8,5
op basis van 6128 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6132 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Lois van Australië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 10 nachten in november 2014
Were to stay in Cebu
Pool Staff Room
Our stay was wonderful. We were near the Ayala Shopping Center which as well as shopping and services is home to many fine restaurants. Taxis were readily available, The rooms were clean comfortable and well serviced. It was also quiet for sleeping. Fantastic stay. I would recommend Quest to one and all. It was a wonderful lovely well kept pool and some of the best staff we have encountered at any hotel.
Beoordeeld 06 december 2014

Ka van Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Clean location convenient staff nice
pool even small, but very nice. Very convenient location, just next to Ayala mall; staff are friendly and nice and helpful
the swimming pool is nice , clean area and with drinks and food in reasonable price. The room is clean and with enough space. All staff so nice and helpful.
Beoordeeld 06 december 2014

richard van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in november 2014
Great place to stay!
Service cleanliness staff friendliness
Our stay was wonderful as always!
Beoordeeld 05 december 2014

william van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2014
good location
location
Beoordeeld 05 december 2014

Marieyan van Filipijnen
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in november 2014
me at quest
good location, great service and well maintained.
my dad and i enjoyed it. gave us the perfect vacation
Beoordeeld 05 december 2014

richard van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Great service
Service cleanliness friendliness of staff
Our stay was great they are so accommodating ! I stay at quest whenever I am in Cebu!
Beoordeeld 04 december 2014

robert van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in november 2014
great hotel!
staff, room, location
Amazing hotel.very relaxing
Beoordeeld 04 december 2014

masao van Japan
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in november 2014
again someday
clean ,speedy and accept demand
Beoordeeld 04 december 2014

Erville van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Premier Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Good
Location, Staff and Room
Good
Beoordeeld 03 december 2014

Mae van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in november 2014
Friendly and Accomodating Staff
It's clean, great location just around the city and it's a great value for money.
We enjoyed our stay at the hotel. My son enjoyed the pool. Staff was very accomodating, the tend to your needs immediately.
Beoordeeld 02 december 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: