2015
Geweldig 8,5
op basis van 6121 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6122 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Jennifer van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Great location
Central location, friendly staff, wi fi
Beoordeeld 07 oktober 2014

viel van Filipijnen
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
My fave hotel everytime i visit cebu.
Location, comfort, food
Awesome, as always...
Beoordeeld 06 oktober 2014

Angel van Filipijnen
Groepen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Central Location
Location, food, amenities
Central location, near ayala center and easy access to restaurants and attactions in Cebu. Breakfast and hote amenities were great as well.
Beoordeeld 06 oktober 2014

Gerald van Canada
(Echt)paren
Premier Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2014
Very good experience
Location, friendly staff, very good restaraut and great selection
The stay at the hotel was one of the best that I have had in many years. Do not have anything bad to say at all about the hotel, staff or location.
Beoordeeld 06 oktober 2014

Erik van Filipijnen
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Pleasurable stay
Clean, Convenient, Friendly
We had a relaxing stay at this hotel. The location is right beside ayala center. Staff were very helpful!
Beoordeeld 06 oktober 2014

Erik van Filipijnen
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2014
Pleasurable stay
Clean,location,helpful staff
The rooms were clean and spacious, staff was very nice. The only problem I found is that the bathroom does not have enough hangers so we have to put everything on the table which already has a lot of things.
Beoordeeld 06 oktober 2014

Torben van Duitsland
(Echt)paren
Premier Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Hungry staff
pretty much nothing
We booked highest category available. Room is small, Bathroom smaller. Shower cold to mid-warm Evian water for outrageous price with no alternative in the room. Breakfast with choices, poor quality and lazy staff. Snickers bars disappeared from the room.
Beoordeeld 05 oktober 2014

maria van Filipijnen
(Echt)paren
Premier Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
clean and comfy
clean and comfy
Beoordeeld 05 oktober 2014

Lawrence van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Location
Located near business/shopping mall, friendly and efficient staff, high speed wifi
Perfect!
Beoordeeld 04 oktober 2014

Kathleen van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2014
Best resort for couples in cebu
Super love the interior design, great food, big comfy rooms
Really enjoyed our stay in this hotel. I fell in love with the interior design the moment i walked in. I was also impressed with their room. The beach front was awesone whether its duringthe day or at night. will definitely be going back with my husband
Beoordeeld 04 oktober 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: