2015
Geweldig 8,5
op basis van 6128 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6128 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Diomar van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Excellent
I will stay again
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lawrence van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good and convenient location
Convenient location, near mall and good value for money
Beoordeeld 03 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ruben van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Premier Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
great and friendly staff, reasonable price in a great location
awesome stay with my family
Beoordeeld 02 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MARLITO van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
just fine
the hotel is near to the malls, restaurants and public transpo is very easy access.
Beoordeeld 31 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emmanuel van Filipijnen
Individuele reizigers
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Wonderful!
Great Customer Service, the location is awesome, the facilities are great. For sure, I will be back here next time
Beoordeeld 30 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Diomar van Filipijnen
Gezinnen met oudere kinderen
Executive Suite
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Fantastic place
Accommodating Staff
Beoordeeld 30 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

neil van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
good
very good
Beoordeeld 30 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

James van Canada
Gezinnen met oudere kinderen
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Overbooking led to who 's booking gave them the most profit
The Hotel overbooked and lied to me about the real reason. We were bumped because we booked at a discounted rate.They did transfer us to another hotel but at first a lower grade hotel until I insisted on a similar rating as the Quest. Everything worked out thanks to the efforts of the staff but I was not happy with the overbooking happening in the first place.
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Bruno van Zwitserland
(Echt)paren
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Located very central
The Quest Hotel is located very central. Its just 5 Minutes walking distance to the Ayala Shopping Mall. The stuff is very friendly. I will come back there again.
Beoordeeld 29 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Quoc van Australië
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
5 star service! Seriously!
Three words: Amazing customer service! Everything from the security staff, to the buffet staff and frontline staff was absolutely amazing! I had such a great stay and we could really tell that each and every one of the staff care so much about their job and their customers. We will definitely stay here again on our next trip to Cebu and you now have a customer for life. Thank you!
Beoordeeld 28 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: