2015
Geweldig 8,5
op basis van 6122 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6122 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Tan van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Junior Suite
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Overall staff friendly, cleanliness,location is great..
My experience is my young child was breakage the glass in restaurant, the staff quickly clean up and send a new glass of water.. The staff was friendly ask and send a regard to my young child.. Are you OK..warnest greeting and good Smile...highly recommend, Quest hotel is value of money.
Beoordeeld 17 april 2016

Voltaire van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2016
....
...
Beoordeeld 16 april 2016

Sharon van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Excellent
I love the location and the room is very clean. What i like the most is the buffet breakfast!
Beoordeeld 16 april 2016

ChangKyun van Zuid-Korea
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Electric power supply problem and elevator
.elevator didn't work for half day
Beoordeeld 14 april 2016

Werner van Oostenrijk
Gezin met jonge kinderen
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2016
nice place
Pool with real pool bar (drinking while sitting in the pool), close to ayala mall, good breakfast buffet
Beoordeeld 13 april 2016

Mario van Zwitserland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Nice place
Nice place again
Beoordeeld 13 april 2016

Iain van Zuid-Afrika
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Two pleasant nights in Cebu
We spent two very pleasant nights at the Quest Hotel en route from Leyte back to Singapore. The hotel's location next to Ayala is very convenient. We have stayed here before and will stay here again.
Beoordeeld 12 april 2016

Geroncio van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Nice hotel
Problem with electric power when I was there; otherwise, my stay was great! Nice staff. Will stay there again.
Beoordeeld 12 april 2016

Mary van Koeweit
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2016
Everything was fine.
Hope that housekeeping personnel will check the smell of the comfort rooms.
Beoordeeld 09 april 2016

Paul van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2016
Great Location
The Quest is a good value and a great location across the street from the Ayala Mall.
Beoordeeld 08 april 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: