2015
Geweldig 8,5
op basis van 6122 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6122 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Cheryl van Singapore
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in maart 2015
good location
location,pleasant and new
pleasant
Beoordeeld 11 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hiroshi van Japan
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in november 2015
Good location, in front of Shopping Mall
Buffet, Room Cleaness, and Location (Easy for Shopping)
Good & Perfect!
Beoordeeld 11 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

firat van Spanje
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2016
A very good option in Cebu
Cleanliness, food and location
Beoordeeld 11 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Erra van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Clean, Comfy, Convenient location
Food, Location, Wifi
Beoordeeld 11 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Genevieve van Filipijnen
(Echt)paar
Executive Suite
Ik verbleef één nacht in december 2015
Great hotel!
Location, food, room
Wonderful location, great food, clean room, friendly staff
Beoordeeld 08 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joseph van Verenigde Staten
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 9 nachten in december 2015
Always a great stay
As they advertise: Cool, clean, comfy. Nice place.
Unlike other hotels in Cebu, they keep the Aircon on in the rooms they book their guests in. This way you're not waiting 3 hours for the room to cool off when you arrive. Great fitness center. Food is always exceptional.
Beoordeeld 07 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ramon van Canada
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 8 nachten in december 2015
Excellent Service
The staff
The staff are very helpful and provide exceptional service. My room was clean. However, the aircon is very loud but there is a sleep mode. Some traffic noise can be heard.
Beoordeeld 06 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kishinchand van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in januari 2016
Slow response
location and easy access and nice pool.
Terrible...bad leakage in toilet and flooded...they were slow to fix it. Had to go down personally to reception to complain bcos after complaining 4 times by phone and kept waiting for 25 mins still nothing done.Finally after fixing didn't do a job of cleaning up the floor in the toilet. Didn't replace the floor mate in the toilet and it was so dirty and they were lazy to replace it.
Beoordeeld 06 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Marlon van Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Nice hotel near Ayala Center Cebu
Location Reasonable Price
The good thing about this hotel is the price and its location. Just about 5 minutes walk to Ayala Center Didn't try the food in the hotel since we near the mall.
Beoordeeld 06 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Geoffrey van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in maart 2015
Excellent hotel in cebu
Location, staff, pool
This hotel is centrally located by the Ayala mall and near to all of Cebu's attractions. The rooms are spacious, the breakfast good, the swimming pool very nice and the staff are helpful. This hotel whilst not particularly luxurious is very good value for money.
Beoordeeld 05 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: