2015
Geweldig 8,5
op basis van 6130 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 6130 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 9,0
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

JEAN van Filipijnen
(Echt)paren
Premier Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
I will Plp
Breakfast excellent , friendly staff ,hotel room clean.
Beoordeeld 02 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LAIMING van China
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 15 nachten in juni 2015
Excellent service & staff!
Service level of staff, location, convenience
Pleasant stay, great service and accommodating helpful staff. The rooms are as stated, clean and well maintained. There are many other options offering more higher end accommodations, however the staff service and location makes Quest nearly perfect!
Beoordeeld 02 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Fides van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2015
Great All in 1 Hotel
Location, Great Room, Services
I love the room....its spacious and fancy for the price... very nice pool with a bar in the middle... location is perfect! Walking distance to malls and the the famous ricos lechon resto. The hotel is besutiful!
Beoordeeld 01 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Legianti van Indonesië
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in januari 2015
Impressive
Cleanliness, location, amazing bed
This hotel is very close to Ayana Mall, just cross the road, pass the bus terminal and you are there. The room is very clean and spacious, i was specifically in love with the bed, its massive and very comfortable.
Beoordeeld 01 juli 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maria van Verenigde Staten
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Perfect place for a reasonable price!
Location, breakfast, staffs
Exceeded my expectation, would book with them again!
Beoordeeld 30 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Francis van Filipijnen
(Echt)paren
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Worth it
Everything
All worth it
Beoordeeld 30 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martin van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Executive Suite
Ik verbleef 2 nachten in juni 2015
great stay and conviniently located near Ayala Mal
Great Staff, Rooms are big and Clean
Will return again
Beoordeeld 30 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gail van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2015
a little gem in the city!
great location,clean hotel,accommodating staff
i always stay here in quest hotel as its very accessible to the shops.friendly staff and very cleanrooms. i will recommend it to friends and family.
Beoordeeld 30 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

RICHARD van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Premier Deluxe
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Hotel over rated than actual
Location very accessible to transportation.
Rooms are on the same floor of meeting rooms thereby reducing safety and security of hotel checked in guests. Same elevator for condo residents and hotel guests - crowded at times. Very few in room dining choices.
Beoordeeld 29 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Angela van Filipijnen
Individuele reizigers
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
Recommendable
nice...
Beoordeeld 28 juni 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: