2015
Goed 7,1
op basis van 363 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 363 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,2
  • Ligging 7,1
  • Kamercomfort 7,1
  • Personeel 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Zarni van Verenigd Koninkrijk
Gezin met oudere kinderen
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Nice hotel in a rundown area
Hotel is clean, staff are helpful, breakfast is good and open till 11am. Pool is very busy and gym is tiny (3 people is bursting point). It's near public transport, but the area is full of undesirable characters..... but generally there is a lot of police around, so should you get in trouble, just shout really loudly. Not an area you want to walk around at night.
Beoordeeld 28 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patricia van Verenigde Staten
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Hotel was sketchy
Room was small and weird and hotel was grim and filthy
Beoordeeld 24 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rajaretnam van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
OK Hotel only
It is just an OK hotel only. Generally the staff were polite and ok but the restaurant is terrible. We tried twice and both times were very diappointed with the service.
Beoordeeld 22 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Antonin van Tsjechië
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
not really worth the money
bad view for the room-big wall from trainstation, awful neighbourhood-urine smell, small room, uncomfortable shower, table,..the worst and the most expensive Radisson Blu ever stayed in
Beoordeeld 20 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

scott van Australië
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 5 nachten in juli 2016
Expensive
Little disappointed with the expensiveness of the overall hotel- was fine to pay it. But to then be charged 14 euro tax each day on top was a litte disappointing
Beoordeeld 14 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Robert van Australië
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Nice hotel
Nice hotel but very expensive to have a beer near the pool. Also the shower in a curtain in the middle of the room was quite weird. The location was a bit uneasy to be at late at night with all the homelessness.
Beoordeeld 09 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

natalie van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Na
Na
Beoordeeld 05 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

cheukwai van Hong Kong
Groep
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
fairly good
room is modern, just too small
Beoordeeld 27 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ana van Frankrijk
Gezin met jonge kinderen
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
not really worth the money if is not for the pool
Starting with the neighbourhood is not very good for families with children, weird people around. We had the worst view for the room, second floor with a trainstation big wall in front of the window. We have been Wake up by all the announcements of the trains arriving since 5 in the morning. Personnel at the reception very very cold, I have not seen this in any 5 stars I have been before. Some positive points: personnel at breakfast really nice, the breakfast is good but not exceptional for the price, the view is very nice. The poool is the main positive point because is very beautiful, but...... really really cold, is not heated and people were barely going inside. Conclusion: is not Worth the money, unless you go there for the pool and have a big discount on the room.
Beoordeeld 20 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigde Staten
(Echt)paar
Tweepersoons Standaard
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Bad
Not a good hotel. Would not recommend or stay there again.
Beoordeeld 18 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: