Zeer goed 8,0
op basis van 581 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 581 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 8,0
  • Ligging 7,4
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Frederique van Nederland
(Echt)paar
Bungalow Deluxe Uitzicht op tuin
Ik verbleef 5 nachten in maart 2012
Mooi hotel, maar ver van Stad en vieze kamers
Heerlijke dagbedden aan de zee
Het hotel ligt 20-30 minuten lopen van het stadje en de taxi's zijn belachelijk duur. Wel is het zo dat restaurants in de stad gratis taxi's regelen, maar dan moet je wel eerst weten waar je heen wil. Daarnaast ligt het hotel mooi aan zee en zwembad area is mooi met heerlijk lig- en dagbedden. De kamer was niet echt schoon, er waren kakkerlakken en er wordt flink met gif gestrooid. Ontbijt was heel basic.
Beoordeeld 22 maart 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Laurens van Nederland
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in september 2011
Luxe hotel - locatie niet heel gunstig
Mooi zwembad
Kamer gemiddeld, goed zwembad, redelijk restaurant, geen strand, ligging te ver uit het centrum (taxi nodig). Geen mogelijkheid tot geldopname in hotel, of centrum.
Beoordeeld 13 september 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hendrikus van Nederland
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in januari 2011
Mooi hotel aan de zee,maar geen strand.
Groot zwembad aan de zeekant met een mooi uitzicht
Kamer was goed met balkon en zeezicht,zwembad was top Eerste dag sàvond warm proberen te eten ,maar na neerzetten warm eten was de tafel vol met kakkerlakken,eten werdt snel weggehaald maar eetlust was ook weg. Oprijlaan naar hotel +- 400 meten en sàvonds donker. Taxidrijvers proberen na instappen een dagtoer te verkopen,geen probleem alleen ze kunnen niet stoppen met dagtrip verkopen, wij zijn op de hoek van de straat maar uitgestapt en terug naar hotel gelopen.
Beoordeeld 04 maart 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

aart van Nederland
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2010
prachtig ontworpen en rustige locatie.
mooi ontwerp, vriendelijke staf, rustig, fijn zwembad, duikcentrum naast het hotel
eten minder goed en te duur, internet via wifi moet je betalen, toegangsweg slecht en 's avonds donker
We hebben genoten van het zwembad, de gastvrijheid, de mooie en luxueuze ontwerpen en de rust. Maar om lekker te eten moesten we naar buiten. Service is geweldig. Extra was elke middag een High Tea waar je (gratis) allerlei hapjes kon eten en contact kon maken met andere hotelgasten.
Beoordeeld 16 november 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jan van Nederland
Gezin met oudere kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in mei 2010
Rama Candidasa
Mooie ligging direct aan de zee.
Jammer dat de tankers direct voor de kust worden afgemeerd. Afstand tot Candidasa is 's avonds door de slechte verlichting en het ontbreken van een troitoir een nadeel. Wellicht zou het opzetten van een shuttle op afroep of vaste vetrektijden een oplossing.
Rama Candidasa is een hotel waar we 15 jaar geleden zijn geweest en de goede ervaringen van destijds zijn door ons recente bezoek zelfs versterkt. Het personeel is bijzonder behulpzaam en vriendelijk, waardoor het verblijf een waar genoegen wordt. De bungalows werden tijdens ons bezoek gerenoveerd en geven het hotel een nieuwe aanwinst voor de toekomst. Ook is de nieuwe receptie is een aanwinst voor het hotel. In het restaurant kan ik de Laksa van harte aanbevelen.
Beoordeeld 27 mei 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

MJE van Nederland
(Echt)paar
Bungalow Deluxe Uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in maart 2010
luxe resort
mooie lobby, spa, goed restaurant
restaurant en spa zeer duur. veel ouderen
zeer mooi gerenoveerd hotel, ontzettend lekker restaurant. zeer dure spa. voor pedicure en massage van samen 45 min: 60 dollar. publiek bestond voornamelijk uit 60+' ers. kamers waren in balinese stijl, badkamers nog niet gerenoveerd en daardoor zeer oud en krakkemikkig.
Beoordeeld 30 maart 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michiel van Nederland
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 8 nachten in april 2009
Prachtig hotel, mooie kamers, keurig onderhouden
Rustig gelegen, fraai uitzicht op zee
Prijzen voor massages hoog vergeleken met alternatieven in de omgeving
Uitstekend hotel met goede service en fantastisch ontbijt. Aanrader neem contact op met plaatselijke bevolking, wonende pal naast het hotel. Via hun kun je heel voordelig snorkelen op een locatie ca 1,5 uur varen (boten liggen vlak naast het hotel).
Beoordeeld 23 juni 2009
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jane van Australië
(Echt)paar
Rama Suite
Ik verbleef 6 nachten in augustus 2016
Lovely resort
We enjoyed our stay at Rama. The pool was beautiful. The grounds were spacious. The staff friendly. I would definitely go back. My only complaint is when ordering drinks they were very slow. My big concern is for people booking and getting the 4th floor like us as there is no lift and 61 stairs to get up.
Beoordeeld 29 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mutaz van Verenigde Arabische Emiraten
(Echt)paar
Deluxe Ocean
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Nice view & quite area
Interesting for people looking for interesting sea view and quite area. The dinner is interested in their restaurant. The spa is perfect. However the ventilation in bunglow toilet needs to be improved
Beoordeeld 20 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ritsuko van Japan
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
My Experience
The hotel is great and everything there is clean and tidy , staff are always smiling and perfect . Food was great as well .We enjoyed our stay there and sure we will go there again and again .
Beoordeeld 05 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: