Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 23 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,1
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 5,5
Sorteer op

Clare van Verenigd Koninkrijk
Groep
2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in juli 2014
Lovely villa, good facilities.
Space, balcony, facilities.
Beoordeeld 22 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Emily van Australië
Individuele reiziger
1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Amazing
Clean, Large, Like a house
Comfortable, spacious, affordable, great view, quiet
Beoordeeld 16 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sharlene van Australië
Groep
2 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in november 2013
Great location, very comfortable & affordable
Self Contained, bedrooms seperate to living area, large living area
Very comfortable, clean and modern villas, access for two cars, walking distance to shops/groceries and public transport great for families & groups. Great views over Airlie Beach & Whitsunday islands. Great economical way to have a holiday.
Beoordeeld 05 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Russell van Australië
Gezin met jonge kinderen
3 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in september 2013
lovely views, nice and roomy, large living area
view, living area, pool
Lots of room - 3 bedrooms- had 3 adults and 3 kids, extra toilet was bonus. Great view, patio area for dining. Kids loved pool
Beoordeeld 30 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kelly van Australië
Gezin met oudere kinderen
2 Slaapkamers
Ik verbleef 4 nachten in september 2013
comfort stay in north queensland
enjoyed the self contained apartments with good views and privacy. Pleasant place to unwind and relax after exploring the amazing attractions in Airlie Beach and surrounds.
Beoordeeld 30 september 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Porntip van Thailand
(Echt)paar
2 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in november 2012
Good location but manager's services are bad.
nice scenery
Manager is lazy, he never stayed at office and no door bell nor internal line at front desk. Internal line inside room dead even we told him but he just ignored. We won't stay there again.
Beoordeeld 05 december 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Timothy van Singapore
(Echt)paar
1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2012
Spacious Rooms with great view
View of the sea
We had a great time in Reefside Villas, nice view of the sea.
Beoordeeld 13 november 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roman van Duitsland
Gezin met oudere kinderen
1 Slaapkamer
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Sehr schöne Anlage
Die Reefside Villas sind sehr schön gelegen und verfügen über eine gute Ausstattung für Selbstverpfleger. Komplette Küche mit Geschirrspülmaschine sowie Waschmaschine und Trockner vorhanden. Fünf Fussminuten entfernt befindet sich ein Shopping center. Eine Garage sowie ein Stellplatz vor den einzelnen Villen. Lediglich auf die Reinlichkeit sollte mehr geachtet werden.
Beoordeeld 27 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hao van China
(Echt)paar
2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
两层楼的独栋别墅,隐约可以看到大海,房子稍微有点旧,其他都不错,可以洗衣服做饭
便利
两层楼的独栋别墅,隐约可以看到大海,房子稍微有点旧,其他都不错,可以洗衣服做饭。出门拐弯就可以走到一个shooping center,很便利
Beoordeeld 13 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHENJIANG van China
(Echt)paar
2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in maart 2013
阳台风景好,离码头和超市都不远,客厅大。
视野好,干净整洁,适合家庭
Beoordeeld 07 april 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: