2015
Goed 7,1
op basis van 5451 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5451 beoordelingen
  • Hygiëne 7,2
  • Faciliteiten 6,7
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 6,8
  • Service 7,2
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

Kristine van Filipijnen
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good for a couple of nights
Stayed 2 nights. Near NAIA terminal 3. Big beds and clean rooms. Near mall and transportation is readily accessible. Will stay again.
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ADONNA van Filipijnen
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2016
good location
the staff are very nice and accomodating. the floor is wet in the morning maybe bec. of the moist of the aircon ??
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Charlene van Verenigde Staten
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2016
Perfect location and stay
For a short trip it was the perfect place. Luggage storage, free airport shuttle, and free breakfast! Super comfy room too. Thanks!
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KAM van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2016
Good hotel near airport
I have a pleasant stay at Remington, it is close to Manila airport and resort world shopping mall. This is my prefer hotel before my flight.
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ee van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Not Staying (book on behalf)
Not Staying (book on behalf)
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Suitable for business traveller with short stay.
Suitable for business traveller with short stay.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ee van Maleisië
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Suitable for business traveller with short stay.
Suitable for business traveller with short stay.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ee van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Not Staying
Not Staying
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ee van Maleisië
Individuele reizigers
Premier
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Not Staying
Not Staying
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Engelbert van Filipijnen
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2016
Near airport. Only location.
I arrived very late for checkin, in fact in the morning because of my flight. I requested for high floor,which was given. I also requested unobstructed view but to my dismay they gave me a room with a view of the stairs of the hotel. I was so tired to complain about my room. The next day, shower drain was not working and I'm in a hurry for my next flight. Food which is included in my booking is not so great, in fact it's very ordinary. Definitely will not come back here.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: