Geweldig 8,2
op basis van 16 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 16 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 10,0
  • Ligging 9,5
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,9
Sorteer op

feda van Jordanië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juli 2011
Lovely green area clean big rooms friendly staff
Location-clean rooms and intertwinement program
Lovely big rooms wi a nice area out sited full off green beautiful landscape. The hotel pro vied a free village dancer at the evening for free. Free wi fi available. Hot water fan and AC are available. The most friendly and kind staff I met in Nepal. A great service for what you pay. They also provide a free elephant bath ride in the hotel. Very quite room and peaceful environment.
Beoordeeld 24 juli 2011

jose van Spanje
(Echt)paar
Cottage Kamer
Ik verbleef één nacht in november 2013
Estancia corta y breve en habitación muy vetusta
Bien ubicado frente parque nacional, bonitos alrededores y jardines espaciosos
Muy breve ya que a pesar de que el hotel es bonito y bien situado, las habitaciones son muy viejas y mal mantenidas. El personal "ni fu ni fa", no estuvo ni ahí con nuestra estancia.
Beoordeeld 22 maart 2014

Luis van Spanje
(Echt)paar
Deluxe Kamer
Ik verbleef 3 nachten in november 2011
Hotel encantador y servicio cordial
Buena ubicacion y muy agradable
muy limpio, las habitaciones estan bien son amplias, precio calidad un 10
Beoordeeld 18 december 2011

RONG van China
Individuele reiziger
Cottage Kamer
Ik verbleef één nacht in januari 2016
非常棒的居住体验!!!
1、酒店的导游非常棒!2、酒店的位置很赞!3、酒店的奶茶超好喝!
最喜欢酒店的导游!非常有经验 很喜欢和会英语的朋友交流 交给我们很多有关野生动物的知识 带领我们经历了非常特别的丛林生活~酒店的地理位置也非常棒!就在河边 早上可以看见大象洗澡 晚上甚至有犀牛到院子里来吃草!!特别棒!!还有酒店的服务人员都非常nice 除了第一天的尼泊尔菜不好吃 之后的菜都很棒!一定要吃炸鸡腿!!!一定要喝奶茶!!!总之我和小伙伴真的在那里度过了非常美好的时光!希望能再去一次!!
Beoordeeld 28 januari 2016

BAIYU van China
Individuele reiziger
Cottage Kamer
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
不错
还可以
房间讲究,以尼泊尔的标准来说还算干净。早餐种类虽然不多,但居然有稀饭和煎蛋。晚上真的有野生犀牛来吃草~可以近距离拍照。
Beoordeeld 29 januari 2015

Ksenia van Rusland
(Echt)paar
Cottage Kamer
Ik verbleef 3 nachten in maart 2014
Всё превосходно
персонал, территория отеля, номер
Всё хорошо в этом отеле, а если бы был бассейн было бы отлично. А так отель уютный, вежливый персонал, не плохие завтраки
Beoordeeld 09 april 2014


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: