Zeer goed 8,0
op basis van 775 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 775 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Francisco van Spanje
Zakelijke reiziger
Deluxe kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Very good staff
The room a bit small
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dolsie van Filipijnen
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
very friendly staff
the hotel staff are very accommodating and very friendly. the location is good and very good internet connection.
Beoordeeld 14 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hung van Vietnam
Zakelijke reiziger
Superior tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Poor service and not professional with local people
1. No room avaialbe on the checking date and send the guest to other hotel. Reason is hotel full booking but the manager forget to inform Agoda. Have seen other couple with same trouble 2. No complimentary water for guest but they put small water bottle in the fridge ( a kind of complimentary water in other hotel) and not list out in the drinking item list then they will charge you when ypu drink this bottle.
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dieu van Vietnam
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
bad toilet
the toilet so small and not clean
Beoordeeld 13 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dominik van Duitsland
Groep
Familiesuite
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
nice place to stay
Good location, good room. Friendly staff
Beoordeeld 07 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Great place to stay!
I just stayed in this hotel for 1 night but it was a nice place to stay. The hotel seemed pretty new and was very clean. The staff was very nice and the breakfast was ok. Would stay here again. Also, had a nice location.
Beoordeeld 01 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

marsha van Maleisië
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Friendly staff. Good location
It is located at old quarters where you can find most of the street food, bars and local cafes here. Easily accessible and walking distance to most of the main attractions like the museums.
Beoordeeld 22 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kevin van Vietnam
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in juli 2016
A decent value.
Stayed here before.
Beoordeeld 18 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

LEE van Maleisië
Groep
Superior
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Friendly and helpful staff
Located in the alley. But a clean and comfortable room. Good internet connection and friendly staff.
Beoordeeld 17 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sylwester van Polen
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Mouldy
It was only a few hours after we checked in to our room that we started to smell awful mould coming from everywhere but we couldn't locate it. It was after the first night that we looked under the sheets and in the pillow cases to discover all duvet and pillows were black and covered in mould. It was absolutely vile. The aircon barely worked. In the evening at 7 pm we noticed a notice by the lift saying there would be not electricity during the next day from 7 am up till 4:30 pm which basically means no aircon no hot water no electricity no wifi and no light in our windowless room - kind of disappointing and outrageous we haven't been noticed earlier, we would have checked out at 12 and went somewhere else as we work on our laptops in the mornings hence we need electricity and wifi. The staff seemed unapologetic, we requested a refund and found another hotel nearby - it's Hanoi so there's plenty of alternatives on every corner. I wouldn't go back and wouldn't recommend. The receptionists were nice though.
Beoordeeld 25 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: