2015
Geweldig 8,5
op basis van 2584 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2584 beoordelingen
  • Hygiëne 8,7
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 7,8
Sorteer op

Lindsay van Australië
Individuele reiziger
Familie
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
excellent
staff, location, price
Brilliant
Beoordeeld 14 oktober 2014

Lisawati van Indonesië
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in maart 2014
Comfortable bed, clean room & bathroom, small room
Friendly and very hellpful staff, convenience location, walking distance to food places n cafes
Very pleased with attentive and helpful staff. Clean and comfortable room, but a bit small. A liitle bit dissapointed that our first night arrived we had to stay in a different hotel due to rooms were full. Other than that it was a pleasant stayed. Will sure come back to this hotel again. Couple from Perth.
Beoordeeld 13 oktober 2014

Robert van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
Highly recommend staying here
Great staff, great food & great location!
Beoordeeld 08 oktober 2014

chee van Singapore
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
nice location in Old quater
the environment was quiet. hotel breakfast was good. room was clean
helpful staff and clean room . will definitely come back next time
Beoordeeld 06 oktober 2014

Robert van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2014
Great hotel to stay at!
The staff, the food & the location
I highly recommend staying at this hotel! No faults what so ever. The staff were helpful & the food was great! Loved it
Beoordeeld 06 oktober 2014

Denisa van Portugal
Groep
Familiesuite
Ik verbleef één nacht in oktober 2014
The perfect Choice for a simple stay in hanoi!
Food, staff, location
I had a great stay in these hotel! It is verry central which ia great for walking arround the city! The staff is amaizing and there is a outstanding restaurant on the rooftop! I had the best spring rools in town!
Beoordeeld 06 oktober 2014

TIANXIANG van China
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2013
nice hotel
clean cheap friendly
nice hotel, near and friendly with good staff
Beoordeeld 04 oktober 2014

Kong van Maleisië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in september 2014
Average stay....
cleanliness, polite staff, fast check in and check out
An average stay, a little less than expectation actually...room was clean but old and too dark for me to work in the room. Design of Bathroom and Toilet a bit strange and not convenient...
Beoordeeld 01 oktober 2014

Thanh van Australië
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in september 2014
Clean, comfort and friendly
Clean, comfort and friendly
Clean, comfort and friendly
Beoordeeld 29 september 2014

Gemma van Australië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in april 2013
Average Hotel
Location
Average hotel. Average food. Average stay. Rather noisy. Wouldn't recommend.
Beoordeeld 27 september 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: