2015
Geweldig 8,4
op basis van 367 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 367 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 8,8
  • Ligging 7,9
  • Kamercomfort 9,0
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Nyean van Australië
(Echt)paar
Executive Queen Kamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Good hotel, a little out of the way
Would stay again. Service was generally good
Beoordeeld 04 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Aalaa van Saoedi-Arabië
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Very nice and modern
It has a nice view , very modern style , the bed was so comfy , I loved so much , just 20 min walk to the central but was nice walk
Beoordeeld 01 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jesse van Taiwan
Groep
Tweepersoonskamer met een Queensize Bed of 2 Tweepersoonsbedden
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
comfortable!
nice location, friendly staffs.
Beoordeeld 31 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Willfried van Paraguay
(Echt)paar
Executive Queen Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great experience
Excelente location and friendly staff
Beoordeeld 25 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

an van Taiwan
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Very Good and helpful staff
I took a early fly arrived there around 7 am, they still give me a room. It is very good trip by their help!
Beoordeeld 20 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Himaya van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Kamer met Queensize Bed - Bovenverdiepingen
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
Best hotel ever!!!
Excellent service and beatific hotel we had an amazing view over amsterdam
Beoordeeld 06 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Antonette van Filipijnen
(Echt)paar
Executive Queen Kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Hotel with a view
Room Mate Aitana has comfortable rooms with great views. The central station is walking distance. However walking from there to the hotel with suitcases can be challenging for senior couples like us. We enjoyed tour stay in this hotel and will certainly stay there again when we go back to e Netherlands. Housekeeping though could be more attentive. Our bathroom supplies were not adequately replenished on our second day and when we asked for lotion, It took three calls for us to finally get it.
Beoordeeld 28 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Supatida van Thailand
Individuele reiziger
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in april 2016
superb
big rooms, 1km walk from central station, clean, new
Beoordeeld 17 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lye van Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Standaard met tweepersoonsbed
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
modern hotel
The location of the hotel was satisfactory. even thought it was close to the main train station but it was too far to walk with all the bags and too close to take a taxi. the design of the interior was outdated, lack of facilities. But the restaurant was quite good. Will I come back ? no
Beoordeeld 16 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohd van Maleisië
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer of kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Modern Hotel
Nicely located on reclaim island close to Central Station and all other attractions in Amsterdam
Beoordeeld 28 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: