Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 127 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 8,3
  • Ligging 8,7
  • Kamercomfort 8,3
  • Service 8,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

Salman van Thailand
Gezinnen met jonge kinderen
Studio
Ik verbleef één nacht in mei 2016
100%
I love it
Beoordeeld 25 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Erkan van Turkije
Gezinnen met oudere kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 4 nachten in mei 2016
No more good hotel
Probably changed and not professional management. Advance double bed requirement but connected twin beds prepared instead. Balcony room requested because of smoking but corner room given. It was the first time I didn't left any tips for any staff.
Beoordeeld 17 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Choon van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Recommended Hotel
I would recommend this hotel, staff are helpful and friendly.
Beoordeeld 11 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

vijay van Verenigde Arabische Emiraten
Zakelijke reizigers
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 5 nachten in april 2016
excellent
excellent
Beoordeeld 23 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Narunij van Thailand
Zakelijke reizigers
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 7 nachten in februari 2016
We will definitely come back
Service of staffs, cleanliness, location
We like this hotel very much. Staffs are very helpful. Location is also good, only 5 mins walk to Burjuman station. Convenience store, Carrefour and shopping mall is also in walking distance. Large and clean room. Fully functioned kitchen is very good.
Beoordeeld 27 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Thaddeus van Filipijnen
Groepen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in februari 2016
It was a nice stay.
Cleanliness, affordability and accessible to establishments.
Beoordeeld 14 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ABHISHEK van Saoedi-Arabië
Gezinnen met jonge kinderen
Studio
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Comfortable stay at a central location in Dubai
1.Centrally located 2.Cleanliness and Comfort 3.Polite and Friendly Staff
Comfortable stay. ..Clean and spacious rooms with prompt service.Hotel location is also very good with 5-10 minutes of walk to the metro station. Very close to the Burjuman centre mall.Though the hotel doesn't have it's own restaurant yet all types of food is easily delivered to your hotel room by a phone call to the nearby restaurants within half an hour of placing your order..I recommend this hotel to everyone planning to visit Dubai. ..The swimming pool and gymnasium though small yet is very well maintained.
Beoordeeld 22 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohd van Maleisië
Gezinnen met oudere kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 4 nachten in december 2015
Good
Locaion, Staff and service
Good and pleasant.
Beoordeeld 15 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

niru van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
Studio
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Fantastic stay
the staff, location and room sixe
Extremely happy with the hotel its condition and the extremely helpful staff. Location also was very good,
Beoordeeld 18 december 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Dinesh van India
Zakelijke reizigers
Studio
Ik verbleef 5 nachten in oktober 2015
Arrogant, Unprofessional, Rude Staff.
Location, Size of the room.
Very rude, unprofessional, arrogant staff, will never come back.
Beoordeeld 01 november 2015
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: