Geweldig 8,3
op basis van 265 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 265 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,9
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Yousif van Koeweit
Zakelijke reiziger
Klassieke Kingsize kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
Good hotel
Quite and comfortable rooms
Beoordeeld 23 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

K van Singapore
Individuele reiziger
Klassieke Kingsize kamer
Ik verbleef 2 nachten in juni 2016
A good place
a good place to stay. location is near the biggest mall in dubai, just 1 metro station away. room is clean n comfortable. staffs r generally good n very polite. they schedule staffs to actually visit room to top up items in the afternn/evening which i think should be cut as i prefer little knocking on the door. did not try the facilities though. it would be good to actually have a complete guide to he hotel's complimentary facilities in the room. no free wifi in the room, which is rather dissapointing:
Beoordeeld 17 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ashish van India
Zakelijke reiziger
Klassieke kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Dubai first trip
Good experience. Close to metro and many stores and coffee shops nearby. Good staff. No wifi in room is a problem. They charge for that. Only lobby had wifi and hence it was too crowded and too small to accommodate so many people checking in/out or surfing web.
Beoordeeld 05 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

sherifa van Koeweit
(Echt)paar
Klassieke Kingsize kamer
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Great but..
The hotel is wonderful and rooms are too comfortable but it gets noisy if people next door are noisy cuz you can hear them clearly
Beoordeeld 10 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

man van China
(Echt)paar
Klassieke Kingsize kamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
No free wifi in the room
I bought the du SIM card but the connection is extremely poor inside the room as well..classic room is rather small.
Beoordeeld 03 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohamed van Egypte
Zakelijke reiziger
Klassieke Kingsize kamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Nice crew
Nice crew
Nice crew. Only have an issue with Ac and old tv
Beoordeeld 27 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

eunsook van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Klassieke Kingsize kamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
perfect location
location / location / location
it's located in just perfect city center in sheikh zayed road. but dubai is a quite big city which is not walk-able to reach sightseeing places. (not like singapore) but metro in 3mins walk is really helpful to go everywhere. the only problem of this hotel is wifi as it is chargeable in the room. 1day usuage is about 94dirham which is about SGD37.00..
Beoordeeld 22 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chhorn van Cambodja
Zakelijke reiziger
Klassieke Kingsize kamer
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Business travel
Near Dubai IFC, near metro and nice food
Good, it is value of our money.
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Chhorn van Cambodja
Zakelijke reiziger
Klassieke kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Business travel
1- Location
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

firas van Koeweit
(Echt)paar
Classic kamer 2 aparte bedden
Ik verbleef 4 nachten in maart 2016
wonderful hotel
location service and staff
Beoordeeld 06 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: