Geweldig 8,4
op basis van 260 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 260 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 8,8
  • Service 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,2
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Byron van Australië
(Echt)paar
Deluxe 2 Aparte Bedden Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in april 2016
booked 3 rooms for wedding
rang hotel 10am in morning to see the earliest time to get in.was told the rooms for you are ready now,ewe replied that we would be arriving about 12.30.on arrival was informed only 1 room available. further more was then informed it will be $30 to park our car and another $35 for breakfast making a total of$295 per room.our daughter stayed in the next street and paid $160 for the same.maybe it is time for us to look elsewhere to book our hlolidays.
Beoordeeld 02 mei 2016

Chris van Australië
Zakelijke reiziger
Deluxe Kingsize Bed-Uitzicht op park
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good location, nice rooms
Location is really nice - next to the botanical gardens. Room was decent size and well looked after, but a little dated. Fitness centre was a bit lacking. Free wifi was a plus.
Beoordeeld 25 april 2016

Yow van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op park
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
OK
Changing hotel guest the car parking fee was a surprise to us.
Beoordeeld 23 april 2016

Khiem van Vietnam
(Echt)paar
Deluxe Kingsize Bed-Uitzicht op park
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good location, good room service, good facillities, no breakfast
No breakfast included which was disappointing
Beoordeeld 19 april 2016

Alistair van Maleisië
(Echt)paar
Deluxe Kingsize Bed Uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
great location
Location is perfect
Beoordeeld 11 april 2016

Stan van Nederland
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op park
Ik verbleef één nacht in april 2016
Okay but not okay
breakfast & parking not included...disappointing.
Beoordeeld 04 april 2016

sue van Australië
Individuele reiziger
Deluxe 2 Aparte Bedden Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Perfect stay in Brisbane
Comfortable old style hotel in a top location opposite the Botanic Gardens. Very comfortable rooms with good views, swimming pool and excellent buffet breakfast.
Beoordeeld 01 april 2016

Sharon van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe Kingsize Bed Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Hotel is average
Staff service, location is ok
I did not manage to sleep peacefully at the hotel room. Bed is comfortable though and staff service is good. Pretty good location as well.
Beoordeeld 27 maart 2016

Shirley van Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe 2 Aparte Bedden Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in maart 2016
So so
Just normal
Beoordeeld 17 maart 2016

Andre van Australië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe 2 Aparte Bedden Uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Friendly comfortable
Staff were friendly and helpful. Location was ok a few blocks from cbd. Room was clean and well presented. Would stay here again
Beoordeeld 15 maart 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: