Goed 7,3
op basis van 2448 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 2448 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,4
  • Service 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,0
Sorteer op

Ingrid van Nederland
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in januari 2013
Hotel op een rustige plaats
Ideale uitvalsbasis
hoewel de kamers en het hotel best wat verouderd is, hebben wij deze plek als erg fijn ervaren. het is eenvoudig om dagtrips te doen vanuit het hotel en de nightmarket is natuurlijk the place to be in de avond. binnen no time ben je hier en samen in een tuktuk is nog een romantische ervaring ook!
Beoordeeld 26 januari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sjors van Nederland
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2012
Mooie ruime kamers voor mooie prijs!
Net buiten het gebied van de avond markt
We hebben hier twee nachten geslapen en dat beviel ons prima. We zaten niet ver van de avond markt, deze was met 5 minuten te bereiken met de tuk tuk! Heen weg voor 40 bath en de terug weg voor 60 bath (terug is duurder want ze hebben in Chiang mai veel eenrichtings wegen en dan moeten ze toch een stukje om rijden).
Beoordeeld 06 december 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Patrick van Nederland
Groepen
Ik verbleef één nacht in mei 2011
Groot netjes hotel maar uit het centrum
Schoon, vriendelijk personeel
Royal Panerai is een groot hotel met schone kamers. Voor het ontbijt word je met een minibus naar een nabij gelegen hotel gebracht. Het ontbijtbuffet is standaard, niet veel bijzonders. Een nadeel van het hotel is de locatie, het ligt op ongeveer 20 minuten lopen van de oude stad.
Beoordeeld 14 juli 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jan van België
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in april 2011
hotel met zeer grote kamers .
vlakbij oude stad
proper en goed hotel . zeer klantvriendelijk en een geweldig ontbijt. kort bij de oude stad en 10 min wandelen van het centrum .
Beoordeeld 16 mei 2011
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

barteld van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in november 2010
redelijk hotel met vriendelijk personeel
vriendelijk personeel
ontbijt op andere locatie
Het was een redelijk hotel met vriendelijk personeel. de kamers waren niet erg groot en de douche niet al te schoon.de ligging was wel goed en de parkeerplekken goed
Beoordeeld 01 december 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

dominique van België
Groepen
Ik verbleef 8 nachten in september 2010
chiang mai
ligging is centraal voor het oude stadsgedeelte en alle andere richtingen van de stad te verkennen
ontbijt was in ander hotel 500 meter verder en geen free wifi
het hotel lag goed gelegen en was rustig van ligging. Blijkbaar word het hotel ook longterm verhuurd en hadden we tijdens nacht 1 enkele voetbal liefhebbers in de kamer naast ons.Zij keken dan ook voetbal tot 6 uur smorgen s met het nodige lawaai.Gevolg,geen oog dicht gedaan en de dag erop andere kamer gevraagd wat geen probleem opleverde. Vriendelijke bediening en............ontbijt is geen hoogvlieger maar volgens de prijs is alles ok.
Beoordeeld 05 oktober 2010
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhamad van Maleisië
Groepen
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Clean hotel but so far to night market
stay 2 night there. Everything is ok. clean room but simple room and spacious. value for money. the hotel so far to night market must use tuk tuk and pay 100bath for one way.
Beoordeeld 29 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhamad van Maleisië
Groepen
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Clean hotel but so far to night market
stay for 2 night. everything the hotel not so bad..still good price. But so far when likes to night market and must go by tuk tuk 100bath for one way. have 7 eleven near the hotel.
Beoordeeld 28 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Eua van Canada
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Comfortable stay
A good standard hotel stay... nothing that really impress or stand out to us, but then again... no disapointment neither. Just an overall comfortable and average standard stay one would hope for.
Beoordeeld 27 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Parham van Canada
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
Good Value for monaey
This hotel is a bit run-down and dated but comfortable and clean. There are pretty responsive when you have a concerns about the room amenities or other issues. Rooms are clean and are serviced everyday. The front desk and staff are helpful and very friendly. Overall, very good experience, especially the location is very central, which makes even more desirable.
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: