2015
Geweldig 8,4
op basis van 13069 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 13069 beoordelingen
  • Hygiëne 8,9
  • Faciliteiten 8,6
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 8,7
  • Service 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,3
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

Frederik van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 2 nachten in december 2010
Hectisch -massa Hotel
mooi uiterlijk, ligt aan shopping mall, plezierige medewerkers en engels gesproken
hectisch - vergane glorie
Hectisch, elke dag opnieuw. Massa hotel met plezierig personeel. Vergane glorie, kamers niet geupdated aan 2010 stand.
Beoordeeld 01 januari 2011

Ronald van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2010
Druk hotel boven op een rots
cebtrale ligging veel shoppingcentra vlakbij
Veel gedoe gehad met de deurkaarten die elke keer weigerden Hotel lijkt soms een fort overal bewaking en overal inloggen bij de lift bij de deur naar het ontbijt Kamers redelijk gehoorig meerder keren de buurman zijn vriendin horen verwennen.
Beoordeeld 02 november 2010

Johannes van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2010
Hotel ligt naast/in een winkelcentrum, winkelen ok
Heb geen voordeel kunnen ontdekken. Voor winkelen prima hote.
kamer slecht onderhouden. schimmel badkamer gaten in handdoeken lekken in plafond. Hebben foto's
Gaten in handdoeken. Vies en smerig bad randen afkitten. Hoeken badkamer schimmel. Plafond vies nat kapot. Hebben van alles en foto. Willen U deze graag toesturen.
Beoordeeld 29 oktober 2010

Sebastiaan van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 3 nachten in mei 2010
zeer mooi hotel
- gratis shuttle bus - ruime kamer - gratis krant - shopping mall
- eten aan de dure kant
zeer mooi hotel, zeer gunstig gelegen in Kowloon vlakbij de vogeltjes markt en de bloemen markt, handig is ook het winkel centrum dat vanuit het hotel toegangkelijk is. De kamers zijn erg ruim met burueau en al en gratis krant. En erg schoon allemaal. Ook de fitnessruimte en zwembad zijn mooi, we kunnen weinig minpunten bedenken eigenlijk!
Beoordeeld 09 juni 2010

CHING van Nederland
Groepen
Ik verbleef 5 nachten in maart 2010
Hotel locatie is prima!
Locatie van hotel is prima; Elke dag een flesje mineraalwater op kamer; kamer was netjes en Gratis shuttle bus van airport naar hotel informeren bij toeristen bureau bij aankomst HK
geen gratis shuttlebus van hotel naar airport HKG 150,- pp
Voor het gebruiken van hun internet vragen zij HKD 40,- en het uitprinten van onze boardingpasses moesten wij HKG 8,- per pagina betalen.
Beoordeeld 17 maart 2010

Marco van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 6 nachten in juni 2009
goed hotel
goede service, netjes, fijn zwembad en fitnessruimte
geen
Beoordeeld 17 juni 2009

Lena van Singapore
(Echt)paren
Plaza Grand
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Comfortable room
Modern and comfortable room with good location. However, lobby is always filled with guests checking in and out.
Beoordeeld 01 oktober 2016

Yeo van Singapore
(Echt)paren
Plaza Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Royal Plaza Hotel
Stayed many times but was disappointed this time as non-smoking king bed was not available. We were forced to take either double bed non-smoking or king bed smoking room.
Beoordeeld 30 september 2016

Hui van Singapore
Gezinnen met oudere kinderen
Plaza Deluxe Familie
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Great hotel great experience
The hotel's room is spacious and clean. The hotel's location is good - within walking distance to MTR and many attractions and eating places nearby. Had a very good experience here and will definitely come back here again!
Beoordeeld 30 september 2016

Holly van Nieuw-Zeeland
Gezinnen met jonge kinderen
Royal Club Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Great hotel in good location
Staff very friendly on the executive floors. Loved the added executive room with breakfast and snacks all day long for free. would definitely stay again. I love staying in Mongkok, close to markets and easy transport.
Beoordeeld 29 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: