Goed 7,3
op basis van 822 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 822 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 5,9
Sorteer op

Maria van Australië
Individuele reiziger
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2015
Best value for money
Location, choices of food available in the area, shops that are open 24 hours.
Comfortable, staff are very pleasant and accommodating. Value for money. Will certainly stay there again.
Beoordeeld 23 augustus 2015

Eric van Filipijnen
Individuele reiziger
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Value for Money
proximity to the airport, lots of restaurants around it, clean
My stay was all right. I didn't experience any problem. Everything was as expected. Shared bathroom, wifi, clean room. The building was old and is very evident in the hallways leading to the room, though once you are inside the room that leads to doors to the actual bedroom, it was pleasant. The bathroom can get crowded especially at night because of its "shared" nature.
Beoordeeld 15 augustus 2015

Petri van Finland
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Great value at the airport
Clean and comfortable room, clean shared shower, helpful reception
I was happy to stay at this place during a transit in Manila. The location is very convenient and the room very comfortable and clean. The min disadvantage are the stairs to the rooms; not easy with heavy luggage. Overall, better value than the more expensive hotels in Aseana City, for example, and with a lower taxi fare to the terminals (metered, yellow cab). Recommended!
Beoordeeld 12 augustus 2015

Ramil van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Near Airport
Location
Beoordeeld 12 augustus 2015

Nathan van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Good Location
Location,friendly stuff and good price!
Pleaantly good!
Beoordeeld 11 augustus 2015

mohd van Maleisië
(Echt)paar
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2015
Giid
Good
Good
Beoordeeld 07 augustus 2015

TAN van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Small budget hotel near terminal 4
Cross road from terminal 4, lots of restorants, helpfull staff
We only stayed here for over night next day will catch next flight from Manila going out again, the best thing we like that hotel allowed us to put our baggage few days without charge us, so we didnt have to carry all our luggage when we re travelling. Hotel is nice for only 1 short night, downstair many restorants available, money changer, 24 hours 7-11, etc.
Beoordeeld 06 augustus 2015

Mark van Verenigde Staten
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Cheap and clean
Very clean. Quiet. Convenient.
Our stay was very nice. The rooms were clean and I think new. It was in the G wing which is still partially under construction. The room was suprisingly quiet considering there was a bar just in front which we could see from our small window. Our bathroom was also very clean.
Beoordeeld 25 juli 2015

TAKESHI van Japan
Individuele reiziger
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in oktober 2013
Good!
Cheap reasinable clean
it was good!!!
Beoordeeld 08 juli 2015

Cecilia van Verenigde Staten
Individuele reiziger
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 3 nachten in juni 2015
Hotel is good for 1 star
Value , staff performance and location
Not too comfortable this time. Aircon was not working properly noise from downstairs till 2am
Beoordeeld 07 juli 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: