Zeer goed 7,3
op basis van 823 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 823 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 5,9
Sorteer op

Graeme van Nieuw-Zeeland
Zakelijke reizigers
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef 7 nachten in juni 2016
10 days stay
Excellent service from Biancha and Chris.. and Vangie They really made me feel at home
Beoordeeld 18 juni 2016

REYMUNDO van Filipijnen
Zakelijke reizigers
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
8.0
a decent place to stay ,near the airport a minute drive to all the adjacent terminal.
Beoordeeld 08 juni 2016

Martin van Tsjechië
(Echt)paren
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Good hotel
location, 5 minutes to the airport,
Beoordeeld 06 juni 2016

Dian van Maleisië
(Echt)paren
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Very near to airport
It was a one night transit before our next morning flight. Very near to terminal 4 just within walking distance. Room is basic enough for a short sleep. Recommended to those who need a place to crash before next day flight.
Beoordeeld 06 juni 2016

Tulsi van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Convenient
Clean and safe. Easy to get a taxi from there and even though the bathrooms are shared they are cleaned so often and thoroughly and close to your room that you don't even notice.
Beoordeeld 02 juni 2016

Lauren van Verenigd Koninkrijk
Groepen
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Conveniently located
There should be a sign saying Salem also, it's confusing. It's very noisy outside the rooms at night. Very close to T4 and not far at all from the other Terminals.
Beoordeeld 31 mei 2016

Nymee van Filipijnen
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good hotel for a quick stopover
The hotel is strategically located near to Terminal 4, where most of the domestic flights fly from Manila. The hotel is nearby restaurants, bar/pubs, so it could be annoyingly noisy at night.
Beoordeeld 30 mei 2016

Nigel van Verenigd Koninkrijk
Individuele reizigers
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Just awful!
Only convenient for the Airport. Tiny room noisy all night. Long queues for the 1 toilet and 1 shower.
Beoordeeld 29 mei 2016

Matthias van Zwitserland
(Echt)paren
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Lost money...
The hotel agreed to pick us up at the airport at 2 pm, but nobody showed up. When we called them, they admitted that the driver is not even on the way to the airport and it would take him at least 1.5 hours to get to the terminal. Since our next flight was scheduled for the evening of the same day (which the hotel-staff knew in advance), going to Salem Domestic Guesthouse was no longer worthwhile. Of course we were fully charged nevertheless...
Beoordeeld 22 mei 2016

Cherry van Filipijnen
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great stay
Front desk are very friendly and helpful. I have issue with my booking in Agoda but they try to accomodate my request.
Beoordeeld 22 mei 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: