Goed 7,3
op basis van 822 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 822 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 5,9
Sorteer op

Rea van Filipijnen
(Echt)paar
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
clean and quiet
very accessible to terminal 4.
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rea van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
very good
so clean and comfortable.
Beoordeeld 14 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elaine van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Near NAIA Terminal 4, lots of nearby restaurants, value for money
The hotel is known as DG and not Salem, as Salem is the name of the compound where it is located. The hotel will provide toothbrush and toothpaste and towel, nothing more. You will be required to make a P300 deposit upon check-in (of course, refundable upon check-out). The television only has one channel.
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jancis van Singapore
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Stopover stay
We had the room with private toilet. Definitely value for money given the location situated just a stone throw away from the Domestic Terminal 4. Clean room and everything is just right for a stopover stay.
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

JULIANA van Singapore
(Echt)paar
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Safe and convenient
It is located at a gated place with security guard so you'd feel safe. Ask to be away from the noise of the pub downstairs so you get a good rest. The shower and toilet is clean and it's a place for you to unwind to catch the morning flight the next day. It's value for money.
Beoordeeld 11 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohammad van Bangladesh
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
hotel near the airport
its just steps away from terminal 4
Beoordeeld 09 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Arian van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
:)
Mahirap lang pag malalaki ang bahage kasi walang elevator. I advise you to ask help pag umakyat sa hagdanan in case malalaki ang mga bagahe
Beoordeeld 03 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Manjunatha van Brunei Darussalam
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Only for transit passengers
OK for the price, place is not good for family accomodation
Beoordeeld 30 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Gunnar van Filipijnen
Individuele reiziger
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Walking distance to T4.
Uno Bistro nice restaurant downstairs.
Beoordeeld 16 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ruben van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
bed very comfortable and unexpectedly clean
The hotel is walking distance to NAIA Terminal 4 just cross the bridge. but if it's rainy or you carry heavy stuff/luggage i suggest you hire their airport shuttle service for only P100 going to T4 other terminal is P200. The room is very comfy which is very good for resting, I like the bed very comfy and the bed sheets and pillows are clean. our assigned room is at the back so more quiet. Toilet is shared but clean. I will recommend this hotel to travellers who are in transit or has early morning flight or need a quick rest before another flight. at least you do not worry heavy traffic in Manila. The hotel is in a compound area with all the shops and resto surrounding it. The lobby and going to your room are on separate entrance. overall very good.
Beoordeeld 15 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: