Zeer goed 7,3
op basis van 823 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 823 beoordelingen
  • Hygiëne 7,4
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,3
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 5,9
Sorteer op

Rea van Filipijnen
(Echt)paar
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
clean and quiet
very accessible to terminal 4.
Beoordeeld 14 september 2016

Rea van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
very good
so clean and comfortable.
Beoordeeld 14 september 2016

Elaine van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Near NAIA Terminal 4, lots of nearby restaurants, value for money
The hotel is known as DG and not Salem, as Salem is the name of the compound where it is located. The hotel will provide toothbrush and toothpaste and towel, nothing more. You will be required to make a P300 deposit upon check-in (of course, refundable upon check-out). The television only has one channel.
Beoordeeld 13 september 2016

Jancis van Singapore
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Stopover stay
We had the room with private toilet. Definitely value for money given the location situated just a stone throw away from the Domestic Terminal 4. Clean room and everything is just right for a stopover stay.
Beoordeeld 12 september 2016

JULIANA van Singapore
(Echt)paar
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Safe and convenient
It is located at a gated place with security guard so you'd feel safe. Ask to be away from the noise of the pub downstairs so you get a good rest. The shower and toilet is clean and it's a place for you to unwind to catch the morning flight the next day. It's value for money.
Beoordeeld 11 september 2016

Mohammad van Bangladesh
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
hotel near the airport
its just steps away from terminal 4
Beoordeeld 09 september 2016

Arian van Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
:)
Mahirap lang pag malalaki ang bahage kasi walang elevator. I advise you to ask help pag umakyat sa hagdanan in case malalaki ang mga bagahe
Beoordeeld 03 september 2016

Manjunatha van Brunei Darussalam
Individuele reiziger
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Only for transit passengers
OK for the price, place is not good for family accomodation
Beoordeeld 30 augustus 2016

Gunnar van Filipijnen
Individuele reiziger
2 Eenpersoonsbedden met Gedeelde Badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Walking distance to T4.
Uno Bistro nice restaurant downstairs.
Beoordeeld 16 augustus 2016

ruben van Filipijnen
(Echt)paar
Standaard kamer met tweepersoonsbed - gedeelde badkamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
bed very comfortable and unexpectedly clean
The hotel is walking distance to NAIA Terminal 4 just cross the bridge. but if it's rainy or you carry heavy stuff/luggage i suggest you hire their airport shuttle service for only P100 going to T4 other terminal is P200. The room is very comfy which is very good for resting, I like the bed very comfy and the bed sheets and pillows are clean. our assigned room is at the back so more quiet. Toilet is shared but clean. I will recommend this hotel to travellers who are in transit or has early morning flight or need a quick rest before another flight. at least you do not worry heavy traffic in Manila. The hotel is in a compound area with all the shops and resto surrounding it. The lobby and going to your room are on separate entrance. overall very good.
Beoordeeld 15 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: