Geweldig 8,2
op basis van 85 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 85 beoordelingen
  • Hygiëne 8,4
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,7
  • Personeel 8,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 7,1
Sorteer op

Rajagopalan van India
Gezin met oudere kinderen
1-slaapkamer Appartement
Ik verbleef 5 nachten in mei 2015
comfortable for Family
Location , Staff, simplicity
Very comfortable.
Beoordeeld 18 mei 2015

Sarah van Australië
(Echt)paar
Studio Suite
Ik verbleef 3 nachten in februari 2015
Just Divine
Location, Size, Affordability
Based off the reviews, we thought we were doing it cheap with this place but after checking in we were blown away with how nice it was. The size of a small palace, we had room with a king bed and a huge kitchen and lounge room. It was so nice after being in tiny parisian apartments. I highly recommend attempting to cook some local delicacies (There was an awesome supermarket near the train station). We loved having a kitchen and a washer/dryer. It was our honeymoon and they ran us a bath on arrival with rose petals, and rose petals all over the bed. There was even cake and fruit and non-alcoholic champgagne. Such a really nice place!
Beoordeeld 13 mei 2015

sarfaraz van Verenigde Arabische Emiraten
Gezin met jonge kinderen
1-slaapkamer Appartement
Ik verbleef één nacht in april 2015
Excellent
Everything but food
Above acceptation
Beoordeeld 28 april 2015

Rosmadi van Singapore
Gezin met oudere kinderen
1-slaapkamer Appartement
Ik verbleef 5 nachten in maart 2015
Great staff equal great service
1) Excellent customer service 2) Apartments cater for families 3) Location near amenities.
My heartfelt to a great customer services to all the staffs especially the duty manager Sanol and the rest of the front desk staffs who eager to help where possible and make our stay a really enjoyable one. This is my second time and will be a definite third in the future. Keep it up. two thumps up. (",)
Beoordeeld 17 maart 2015

biju van India
Gezin met jonge kinderen
1-slaapkamer Appartement
Ik verbleef 5 nachten in februari 2015
comfortable
best location,neat and spacious rooms and good staffs
Beoordeeld 16 februari 2015

Deepa van India
Zakelijke reiziger
Studio Suite
Ik verbleef 5 nachten in januari 2015
good stay will recommend
location , room and amenities
Beoordeeld 10 februari 2015

Gail van Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Studio Suite
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
Wonderful Stay
1) Friendly Staff 2) Helpful Staff 3) Spaciuos Room
The staff was very warm, friendly and inviting. Personally, we would have preferred staying closer to the Mall of Emirates area! But lovely area and accommodations :-)!!
Beoordeeld 22 januari 2015

Atul van India
(Echt)paar
Studio Suite
Ik verbleef 3 nachten in december 2014
Best property in bur dubai
Location
Beoordeeld 03 januari 2015

Sarawuth van Thailand
Groep
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 5 nachten in december 2014
comfort location
location, room size, parking space
Perfect location that close to everything and easy to find. Enormous room size for 2 bedrooms apartment, Plenty parking spaces
Beoordeeld 13 december 2014

Sarawuth van Thailand
Groep
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef één nacht in december 2014
Comfort location
locaton, room size, parking space
Beoordeeld 13 december 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: