Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 316 beoordelingen
  • Hygiëne 7,1
  • Faciliteiten 5,7
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 6,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,4
Sorteer op

nancy van Australië
(Echt)paar
Comfort tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Disappointing
Because we booked via Agoda we had to pay a E50 deposit. They said if we had booked direct we would not have had to pay it. They charged E6 for half an hour WIFI. This was the only and first hotel in Germany that charged for WIFI. We had stayed at about 14 other hotels previously. Room and bathroom needed maintenance.
Beoordeeld 18 juli 2016

Xiao van China
Individuele reiziger
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good hotel opposite railway station
Swimming pool and sauna! Nice choice.
Beoordeeld 15 juli 2016

aidan van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Standaard Eenpersoonskamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Pay for internet
Agoda bookings penalized by expensive internet charges
Beoordeeld 06 juli 2016

JIRADA van Thailand
Groep
Comfort tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Convinient Location
Here is not like what I expected for 4 stars hotel, anyway it has really convenient location just right in the front of the central train station, clean, it has all you need and a swimming pool at the top floor. For your info, it doesn't provide free bottle of water and also has 10 euro additional charge for A/C, and wifi is not free.
Beoordeeld 21 april 2016

Jeff van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Awesome Location from Central Station Frankfurt...
Kind of on the border with the red light district but exceptional location to all the major attractions Frankfurt has to offer...
Beoordeeld 05 april 2016

NURUL van Maleisië
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Below Average
Poor reception Got to pay for WiFi No complementary coffee or tea in room BUT 3 minutes walking distance to train station...
Beoordeeld 25 maart 2016

Ngoc van Vietnam
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Some of Savoy's Staff are not good!
They required receiving extra payment, if visitor wish get the room earlier.
Beoordeeld 02 maart 2016

Cheuk van Hong Kong
(Echt)paar
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Convenient location but i will never go there again
the location is very convenient but the lobby, the elevator and the hotel room is very old. The bathroom facility is horrible as the water system is not very stable, and it pours cold water suddenly and then boiling hot water suddenly even we didn't switch on to the cold water side.
Beoordeeld 22 februari 2016

Bryan van Zuid-Afrika
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
What? No breakfast included?
Beds are extremely soft and uncomfortable. For the price, breakfast should be included but you have to pay an extra 15 Euros per person instead.
Beoordeeld 16 februari 2016

GRACE van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
Ok
Expected a smoke free environment, at least from the entrance. Right from the shabby guest lobby, there were people smoking and generally loud. The staff were quite helpful. The room was clean, comfortable bed and excellent shower.
Beoordeeld 16 februari 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: