Geweldig 8,5
op basis van 44 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 44 beoordelingen
  • Hygiëne 9,1
  • Faciliteiten 10,0
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 9,1
  • Personeel 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,7
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Lucia van Australië
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 7 nachten in september 2014
View, view, view
View, cleanliness, friendly
What a great place to stay. Julie was spot on recommending tours. Apartment was clean and very well maintained. Will definitely tell friends.
Beoordeeld 20 september 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mark van Australië
Groep
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2014
Tropical Holiday
View, comfort, quietness
Located on a hill overlooking scenic Aurline Beach. Perfect view. Close to town but very hilly. Would stay there again, but not for older people given hilly location. Overa a nice spot.
Beoordeeld 17 augustus 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jinghua van Frankrijk
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 3 Slaapkamers
Ik verbleef 3 nachten in juli 2014
It's a pleasure to stay in the apartment
View, cleanliness and room comfort
The view is amazing and the staff are friendly. Everything is clean and tidy which we are really impressed. If I travel to there again, I will stay in the same place even I need to walk to the top of the hill.
Beoordeeld 24 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Verenigde Staten
Gezin met jonge kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 7 nachten in juni 2014
Beautiful beach town w/water sports & great dining
Close to beach, lagoon, water sports, shops, grocery, & dining. Clean & comfortable. Lovely staff.
Our family had a lovely, peaceful, relaxing stay. Airlie Beach offers natural beauty, wonderful water activities, and delicious dining opportunities.
Beoordeeld 07 juli 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Elizabeth van Australië
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 2 Slaapkamers
Ik verbleef 7 nachten in april 2014
The accommodation was the best, great views!
Comfort, Location, Views.
We are a family of five, married couple and three older children. We hired a car for a couple of days, visited Bowen, Eungella National Park and The Falls. A day of Ocean Rafting and the kids went for a Jet-skiing adventure. Beautiful weather, Sea Star Apartments was the perfect place to stay. Great views and comfortable accommodation.
Beoordeeld 19 mei 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

BIYUN van China
(Echt)paar
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in februari 2014
Fabulous, worth the money spent
Fantastic view! great staff and nice pool!
Beoordeeld 07 maart 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Iosif van Australië
Gezin met oudere kinderen
Appartement met 3 Slaapkamers
Ik verbleef 7 nachten in januari 2014
Good family holyday
Friendly staff,tours organised ( with discount ), big apartment with great views !
It had been good stay, no hassle,staff is great and helpful. All the tours had been organised onsite ( and discount given !).Garage below apartment had been very convenient. Full kitchen had been good for breakfast or lunch. Only problem I could see it is a bit high, when you coming back,so it could be hard for maturepeople without car.
Beoordeeld 05 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

John van Australië
(Echt)paar
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 4 nachten in januari 2014
Great view. Great self catering large apartment.
Location close to town but quiet beautiful views. Everything for self catering apartment
Great! Excellent views. Nice pool and jacussi. Apartments are large and practical. Balcony is large and takes in great Whitsunday ocean views. Would recommend to anyone. Forth time I have been there. Great location.
Beoordeeld 27 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

James van Ierland
(Echt)paar
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 3 nachten in december 2013
very enjoyable
ocean view, fantastic cruises nearby, staff (julie and martin) so friendly
Exactly what we were loking for. Excellent hotel, lovely setting and amazing staff. Highly recommend.
Beoordeeld 20 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ANTHONY van Australië
(Echt)paar
Appartement met 1 Slaapkamer
Ik verbleef 7 nachten in november 2013
Great view
The view was fantastic,very spacious,great appliances
Our stay was very relaxing,Could not fault a thing
Beoordeeld 12 december 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: