Secret Cliff Resort & Restaurant
Secret Cliff Resort & Restaurant
Bekijk alle 57 foto's
Gastenkamer Secret Cliff Resort & Restaurant
Gastenkamer
Bekijk alle 57 foto's
Lobby Secret Cliff Resort & Restaurant
Lobby
Bekijk alle 57 foto's
Lobby Secret Cliff Resort & Restaurant
Lobby
Bekijk alle 57 foto's
Zwembad Secret Cliff Resort & Restaurant
Zwembad
Bekijk alle 57 foto's
OP DE KAART Secret Cliff Resort & Restaurant
OP DE KAART
Zeer goed
Ligging
7,5
Bekijk alle 57 foto's Secret Cliff Resort & Restaurant
Bekijk alle 57 foto's
Verwijderd uit Favorieten

Secret Cliff Resort & Restaurant

Zeer goede locatie
Bekijk wat er in de buurt is
Zeer goed
Op basis van 3103 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
7,8
/
10
Geweldig hygiëne
8,1
Verhouding prijs/kwaliteit7,9
Afstand stadscentrum10. Km
Locatiebeoordeling:7,5
Dichtstbijzijnde luchthavenLuchthaven Phuket International (HKT)
Afstand luchthaven27,4 km
  • Luchthaventransfer

  • 580 m van het strand

  • gratis wifi in alle kamers

  • bubbelbad

Kamerkeuzes
7,9
Zeer goed
Kamercomfort & kwaliteit
Deze accommodatie is heel gewild!De laatste boeking was 10 uur geleden | 21 reizigers bekijken deze accommodatie nu
Superior met tuinuitzicht (Superior Garden View)
Superior met tuinuitzicht (Superior Garden View)
...
  • Kamergrootte: 30 m²/323 ft²
  • Uitzicht: Tuin
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Familie Deluxe (Family Deluxe)
Familie Deluxe (Family Deluxe)
...
  • Kamergrootte: 70 m²/753 ft²
  • Uitzicht: Oceaan
  • 1 eenpersoonsbed en 1 tweep...
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe met oceaanzicht (Deluxe Ocean View)
Deluxe met oceaanzicht (Deluxe Ocean View)
...
  • Kamergrootte: 35 m²/377 ft²
  • Uitzicht: Oceaan
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Junior Suite Uitzicht op oceaan (Junior Suite Ocean View)
Junior Suite Uitzicht op oceaan (Junior Suite Ocean View)
...
  • Kamergrootte: 64 m²/689 ft²
  • Uitzicht: Oceaan
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Junior Suite
Junior Suite
...
  • Kamergrootte: 64 m²/689 ft²
  • balkon/terras
  • 1 Super Kingsize bed
Data invoeren om prijzen te zien
Executive Suite
Executive Suite
...
  • Kamergrootte: 80 m²/861 ft²
  • balkon/terras
Data invoeren om prijzen te zien
Superior Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden, met uitzicht op zee (Superior Double or Twin Room with Sea View)
Superior Kamer met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden, met uitzicht op zee (Superior Double or Twin Room with Sea View)
...
  • Kamergrootte: 24 m²/258 ft²
  • balkon/terras
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 Ki...
Data invoeren om prijzen te zien
Superior Villa Sunset
Superior Villa Sunset
...
  • Kamergrootte: 35 m²/377 ft²
  • balkon/terras
  • 1 tweepersoonsbed
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe Villa met zonsondergangsuitzicht (Deluxe Sunset View Villa)
Deluxe Villa met zonsondergangsuitzicht (Deluxe Sunset View Villa)
...
  • Kamergrootte: 35 m²/377 ft²
  • Uitzicht: Zee
Data invoeren om prijzen te zien
Superior tweepersoons- of twinkamer (2 aparte bedden) (Superior Double or Twin Room)
Superior tweepersoons- of twinkamer (2 aparte bedden) (Superior Double or Twin Room)
...
  • Kamergrootte: 32 m²/344 ft²
  • balkon/terras
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 Ki...
Data invoeren om prijzen te zien
Heeft u een vraag voor Secret Cliff Resort & Restaurant?
Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

Prijzen dalen zodra u inlogt!

Meld u nu aan!
Meer over Secret Cliff Resort & Restaurant

Meer over Secret Cliff Resort & Restaurant

Overzicht

Toon meer

Afstand en voorzieningen

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
toon minder

Wat zij aanbieden

toon minder

In de buurt

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
Toon meer

Beleid van de accommodatie

toon minder

Enkele nuttige wetenswaardigheden

Toon meer

Geverifieerde gastbeoordelingen

Agoda beoordelingen (3103)Booking.com beoordelingen (638)
Hygiëne8,1
Faciliteiten7,5
Ligging7,5
Kamercomfort en kwaliteit7,9
Service7,9
Verhouding prijs/kwaliteit7,9
Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
Filter beoordelingen op:
Taal
English
简体中文
ภาษาไทย
Deutsch
toon meer
Kamertype
Superior met tuinuitzicht
Deluxe met oceaanzicht
Familie Deluxe
Junior Suite Uitzicht op oceaan
Toont 2810 geverifieerde gastbeoordelingen.
12345
8,4
Geweldig
LodewijkAlexander uit Nederland
(Echt)paar
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 9 nachten in januari 2017
Perfecte ligging tussen Karon en Pating Beach”
Als je opzoek bent naar een betaalbare basis tussen Karon en Patong beach ben je hier op de juiste plek, echter vergeet niet dat dit op een Cliff ligt en dat men via steile trappen bij de accomodatie dient te komen, voor ouderen of mensen met beperking is dit géén optie. Na een verblijf van 9 nachten met een prachtig uitzicht vanaf het balkon op de zee en Karon beach waren ook mijn onderbenen en enkels toe aan rust van het traplopen net als mijn partner (39 en 36 jaar). Het personeel is uiterst behulpzaam en vriendelijk en staan altijd voor u klaar. het restaurant is enorm uitgebreid qua keuze en voortreffelijk Thais eten. Ook voor de europeaan hebben ze eten hoor. Het zwembad geeft een luxe uitstraling vanwege de ligging op de heuvel uitkijkend op de zee. Enorm relaxed. Wij hebben hier genoten, en voor 200 bath kan je met de taxi naar zowel Karon als Pating Beach, ook gaat er één maal per dag een shuttle bus naar Karon, dit is wat ons betrefd te weinig. Ben je opzoek naar iets betaalbaars met adembenemd uitzicht en relaxte sfeer ben je hier zeker op de juiste plek.
Beoordeeld 24 januari 2017
7,2
Zeer goed
Peter uit Nederland
Groep
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 6 nachten in februari 2016
Prachtige locatie”
Boeking systeem van Secret Cliff laat steken vallen en dan zit je een nacht in Naina Resort, Patong. Dat wil je niet!
Beoordeeld 25 februari 2016
5,7
jonathan uit België
Individuele reiziger
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Niet waar voor zijn geld”
Mooie ligging , ...
Persoonlijk niet zo goed, op foto,S heel andere kamer, vond deze niet zijn geld waard, veel mankementen aan, geen service aant zwembad, 1shuttle per dag naar patong en Karon beach, veel te weinig daar het toch grote afstand is. Dus alle geluk maar 2dagen geboekt en nu in een TOP hotel!!! Voor zelfde prijs, 2km verder
Beoordeeld 25 februari 2015
7,0
Zeer goed
Elaine uit Nederland
(Echt)paar
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 7 nachten in september 2013
Een fijn verblijf met upgrade naar een andere kame”
De kamer,uitzicht op zee,een zeer leuke verrassing op m'n verjaardag,verzorgt door t personeel van het restaurant,dikke 10.
Was zeer mooi, alleen was er een punt bij het afrekenen van water wat we gebruikt hebben en een ontbijt die we betaald hadden opnieuw moesten betalen, toen het personeel van t restaurant met de coupon dat we betaald hadden,hoefde we die niet te betalen,t water was belachelijk duur,in verhouding van,ook hebben we aangegeven dat er bij de verlichting op het balkon stroom opstond, na 2 dagen nog eens verteld toen werd er pas actie ondernomen,gevaarlijk! Het complex is mooi maar kan beter onderhouden worden.
Beoordeeld 06 oktober 2013
9,3
Superieur
Elles uit Nederland
(Echt)paar
Superior met tuinuitzicht
Ik verbleef 4 nachten in juli 2011
Super lokatie, mooi en schoon hotel.”
Schoon, goede lokatie.
We hebben genoten. Alles was goed, kamers zijn schoon, lokatie is top, mooi uitzicht en verschillende strandjes zijn dichtbij.
Beoordeeld 17 juli 2011
5,7
Cornelis uit Nederland
(Echt)paar
Superior met tuinuitzicht
Ik verbleef één nacht in maart 2011
Leuk hotel, voor een nachtje.”
Heel goed restaurant met mooi uitzicht.
We waren op doorreis dus voor een nachtje geboekt. Ik zou daar zeker geen langere tijd willen zitten, het is op een berg en je moet wel een heel sportief type zijn. Zeker niet geschikt voor oudere mensen. Zwembad stelt niks voor en het vissen ook niet. Sterker nog, je zou je de pletter vallen. Het restaurant is heel goed! Leuke bediening en vriendelijk. Kamer met gardenview is ook best mooi alleen allemaal kieren tussen de deuren en ramen dus volop muggen. Er hangt wel een klamboe. Wij boekten last minuut dus niet duur maar de normale prijs die ze vragen is het zeker niet waard.
Beoordeeld 28 maart 2011
9,2
Superieur
lau uit Hong Kong
(Echt)paar
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2018
good service and location”
very good service and location, driving only five min to Patong or Karon, breakfast okay with a great view, but the pool is too small.
Beoordeeld 15 oktober 2018
10,0
Superieur
FRANK uit Verenigde Staten
(Echt)paar
Ik verbleef 7 nachten in oktober 2018
great”
great staff thanks to all for a great time great food resort very nice
Beoordeeld 14 oktober 2018
9,6
Superieur
SIYAN uit China
Individuele reiziger
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2018
sea view ”
sea view room is great
Beoordeeld 09 oktober 2018
7,2
Zeer goed
Yevgeny uit Israël
(Echt)paar
Superior Villa Sunset
Ik verbleef 3 nachten in september 2018
Nice view”
The hotel and the view are very nice, But climbing in the middle of the night to the room was a nightmare. During the day they have shuttles that can take you to the room, but feell like very bed not giving them at least 20 THB as a tip. So basically every shuttle cost as 20 THB
Beoordeeld 05 oktober 2018
9,2
Superieur
Nirav uit Canada
(Echt)paar
Superior met tuinuitzicht
Ik verbleef 2 nachten in september 2018
Great Place ”
Had an amazing infiniti pool. Place was at an okay location as you needed to rent a scooter to get to any of the local restuarnat and beaches. Overall, hotel was super clean, nice pool, and had friendly staff.
Beoordeeld 03 oktober 2018
7,6
Zeer goed
Shanta uit Maleisië
(Echt)paar
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 3 nachten in september 2018
staff very friendly ”
The staff very friendly and courtesy ..always there to assist the guest . Able to accommodate special request in short time
Beoordeeld 13 september 2018
6,8
Goed
Saifulazreen uit Maleisië
(Echt)paar
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 3 nachten in september 2018
In a middle of Patong & Kata beach”
It was kind if of a pleasure stay for us. Only that day 1 after checking-in into the room we saw coackroach on the pillow. There are 2 conditioners and 1 shampoo bottle in the bathroom which we do not know which one is soap or shampoo, and due to our experience luckily we know one of it is a conditioner. You have to bring your own cotton buds, shower cap, comb, toothpaste, toothbrush etc. No complimentary snacks in the room. If you eat you pay. Free 2 bottles of drinking water. Our room view is nice infront of the seaview but blocked by the trees. The restaurant is not halal for muslims.
Beoordeeld 11 september 2018
7,6
Zeer goed
MUN uit Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 2 nachten in juni 2018
Great view and good service”
Nice view and good service staff. The only back off is the location is middle of the hill, and is very inconvenient for people without own transport. The rest are fine.
Beoordeeld 02 september 2018
7,2
Zeer goed
farah uit Maleisië
(Echt)paar
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef één nacht in augustus 2018
Choose this resort for great sea view”
Great view at a very affordable price if you choose sunset or ocean view category.. however staff could improve their English proficiency as it's hard to communicate requests or inquiries to them if we are not using basic English terms or words.. I booked Deluxe Ocean View and I did get the ocean view however it's not similar as the view displayed in Agoda.. the view was not direct front ocean view, my view was from the side (room 108), so although it's ocean view, I did not get my front ocean view even after I inquire to change room- the room the staff wanted to change me to was a shared veranda front ocean view with other rooms and smaller in comparison. Therefore I decided to maintain with earlier room that was given to me. I believe that the resort was not fully occupied as it was a Wednesday so they could have given me the front ocean view rather than saying that it's only meant for suite/family room (the reason they mentioned). Anyway, my stay was still enjoyable so all is well.
Beoordeeld 13 augustus 2018
8,4
Geweldig
Pang uit Maleisië
Gezin met oudere kinderen
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 3 nachten in juli 2018
Very mixed thoughts!”
Firstly, I should commend on the kindness and very attentive staffs and guest relation officers on duty at our stay. They tried their best to their abilities to solve any issues that may or have had arise. But regardless to all the awesome jazz, we still had quite an unpleasant stay. For starters, we were advised to book online and also to put in a request to pre-select our preferred room units prior to our stay (for check-in the next day) as instructed by the receptionist of the resort. When check-in day comes, we were greeted with a notice that our requested room have been checked-in by another guest without the courtesy of informing us. The reason why we’ve chosen said room was the ease of access for my father whom assistance is required. Fine, they compromised and managed to get us another room, which isn’t too bad, but still manageable. But as for our other room, it’s was just horrendous. We have short circuiting issues, out aircond is out of service.
Beoordeeld 09 augustus 2018
9,2
Superieur
Stephanie uit Singapore
Groep
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 4 nachten in juli 2018
Everything was perfect for our vacation.Highly recommended place.”
Everything is pretty amazing! Even the location. Just wanted to high light the people in the restaurant the bfast area. Be attentive the guests needs. Please bare in mind the pool. During the time the pool was dirty and there is a lizard. All in all. 👍🏻👍🏻 Front office is proper communication and helpful enough. The driver the moment we checked in and checked out is very friendly. We did it manage to remember the name but I guess you all can retrieved it and give them a best highly five. If we have chance to come back will definitely will get back to them. Thank you team.
Beoordeeld 06 augustus 2018
6,8
Goed
Shahrukh uit Bangladesh
Gezin met jonge kinderen
Superior met tuinuitzicht
Ik verbleef 3 nachten in juni 2018
Above average service experience”
Overall I'd a good experience except few things like staffs were little bit less proactive and sometimes there were not reactive at all.
Beoordeeld 05 augustus 2018
6,0
Keswarin uit Thailand
(Echt)paar
Superior met tuinuitzicht
Ik verbleef 4 nachten in juli 2018
Nice place to stay but foods are not good”
I booked a place for 4 nights room was good and nice but could not keep a noise because I still could hear next door talking until late at night also dogs kept running around while I was sleeping until woke me up. I also have tried to had dinner there at coco pizza restaurant taste was so so, another night tried to have another restaurant also not really satisfied. Foods were so so and event gave me wrong order.
Beoordeeld 01 augustus 2018
7,6
Zeer goed
Yeo uit Singapore
(Echt)paar
Deluxe met oceaanzicht
Ik verbleef 4 nachten in juli 2018
Great view & resort feeling ”
Booked a book with an Ocean View and was pleasantly satisfied with what we received. Facilitates were as featured in the pictures but just more dated. Generally hotel facilitates need maintenance and some upgrading. In house massage was relaxing and great as it was carried out in a suite with an unblocked view of the ocean. Hence, we enjoyed the natural sea breeze and sound of the ocean during the massage.
Beoordeeld 21 juli 2018
12345
Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

Terug naar de zoekresultaten

Terug naar kamerkeuze

|

Sluiten