Zeer goed 7,8
op basis van 2337 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 2337 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 7,5
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 7,5
Sorteer op

panjara van Thailand
Gezin met jonge kinderen
Deluxe met uitzicht op oceaan
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Good location
Location, frienly
Good service, good location.
Beoordeeld 22 december 2015

Christian van Filipijnen
Gezin met jonge kinderen
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Affordable, Great Location
Affordable, great location, shuttle services to beach
Nice hotel to stay in Phuket. It is right in the middle of patong and karon beach and is also close to wat chalong, big buddha and jungceylon mall. Though, taxis/commutes are extremely expensive. Better to rent a car or plan your trips carefully.
Beoordeeld 22 december 2015

Jayne van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op oceaan
Ik verbleef één nacht in december 2015
Pretty cliffside hotel
Room, green surroundings, price
Good stay, upgraded to family room. Big downside was bus load of noisy Chinese tourists at breakfast.
Beoordeeld 21 december 2015

Matthew van Singapore
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op oceaan
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
good hotel good stay
food, view and service
amazing place. will come back again
Beoordeeld 18 december 2015

Karen van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Stayed for 3 nights and would defiantly stay again
Views,.location, excellent. Service
Very nice food and excellent.service
Beoordeeld 17 december 2015

David van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
Weekend away
Location, staff & views
Great staff and good location. Others posted that the bed was comfy but my room had 2 single beds & mattresses joined together which was not comfy at all, also the Aircon was so loud it was frustrating. I would not book the garden view again and would defiantly go for the seaview if I come back. Staff very friendly on the plus side and pool was really nice and not busy.
Beoordeeld 14 december 2015

David van Australië
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op oceaan
Ik verbleef 3 nachten in december 2015
secret cliff
very clean
Great hotel to stay at. Clean, peaceful although the location is not in walking distance to anywhere, it's still easy to get around. Either took took (about 300b each way) or hire a scooter on a daily rate...even cheaper.
Beoordeeld 05 december 2015

Eddy van Singapore
Individuele reiziger
Deluxe met uitzicht op oceaan
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Nice View
Scenary, Pizza and Cliff
Beoordeeld 29 november 2015

Erik van Zweden
(Echt)paar
Grand Deluxe met Uitzicht op oceaan
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Nice view... of the trees
1) the view from the restaurant. 2) peaceful location. 3) nice view from pool
Felt misled by images of room on website. We paid extra for deluxe room with sea view. Could only see the sea from one corner of balcony, while standing. The rest - trees.
Beoordeeld 27 november 2015

koid van Maleisië
Individuele reiziger
Superior met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
inconvenient shuttle
view,,room setting,
not so well as I am having problem with their shuttle as room was a distance away.
Beoordeeld 25 november 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: