Aangenaam 6,8
op basis van 2544 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 2544 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 6,3
  • Ligging 7,0
  • Kamercomfort 6,9
  • Personeel 6,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,1
Sorteer op

Dirk van België
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef één nacht in februari 2014
goed hotel
centraal gelegen, nette kamer, goed ontbijt
Beoordeeld 24 februari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Anthony van België
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Dichtbij de luchthaven
zwembad , prijs/kwaliteit & ligging
kort verblijf. Manilla is niet de moeite. zwembad bied mooi zich op de skyline van de stad
Beoordeeld 19 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Benito van Nederland
Groepen
Superior
Ik verbleef 5 nachten in december 2013
Geen warm water om te douchen.
Wifi,teras op het dak en zwembad en een bar.
Goed. Want we gaan `smorgens weg en `savonds weer terug.
Beoordeeld 12 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Maria van Nederland
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 5 nachten in december 2013
Zeer Slecht.
Vriendelijk personeel
Mooie foto's op de site en klink aantrekkelijk maar viel heel erg tegen. De kamer was groot genoeg voor een klein 2 persoonsbed, behoorlijk stinkt en douche was kapot. Klacht ingediend dus we kregen iets grotere kamer met een raam en iets betere douche. Als je niet erg vindt om je avond maaltijd 's morgens te eten dan 't ontbijt is wel redelijk. De muziek in de eetzaal is zo hard alsof je in de bar of discotheek bevindt. De laatste week van ons vakantie hebben we dus in een ander hotel doorgebracht.
Beoordeeld 10 januari 2014
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vincent van België
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 2 nachten in februari 2013
Goede prijs-kwaliteit, dichtbij luchthaven
Zwembad op dak, dichtbij luchthaven, prijs
Beoordeeld 28 maart 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Stefanus van Nederland
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in januari 2013
Hotel met gunstige prijs-kwaliteit verhouding
Prijs-kwaliteit, faciliteiten
dit hotel is van binnen redelijk netjes maar is toch meer voor de budget reiziger. de faciliteiten en het personeel zijn in orde, maar de ligging kent voor het gevoel een zeer chaotische en misschien onveilige buurt. voor een paar nachten is het prima, maar hou je van luxe en gemak of voel je je gauw onveilig dan kun je beter iets anders boeken. het ontbijt is wel goed met warme en koude gerechten en ongelimiteerd opscheppen.
Beoordeeld 25 februari 2013
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Hendrik van Nederland
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 2 nachten in november 2012
leuk hotel
restaurant en zwembad
Deze keer was het hotel erg leuk, had in ieder geval een kamer met raam het personeel was ook behulpzaam, en, omdat de eerste kamer naar rook reuk, kreeg ik zonder probleem een andere kamer.
Beoordeeld 19 december 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Katherine van Filipijnen
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef 8 nachten in november 2012
Prettig Hotel met vriendelijk personeel
Netjes, verzorgd. Makkelijk om bij MOA, Makati etc te komen.
Wij hebben 7 dagen in dit hotel overnacht. Het personeel is vriendelijk, het hotel is verder netjes en verzorgd. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.
Beoordeeld 01 december 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

andreas van Nederland
(Echt)paren
Standaard Familiekamer
Ik verbleef één nacht in juli 2012
Goed hotel
Dicht bij het vliegveld
goed hotel,dicht bij het vliegveld,op een druk punt in pasay, winkelcentrum om de hoek. ga alleen niet naar de kapper die onder het hotel zit.... slechte ervaringen mee
Beoordeeld 19 augustus 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Martine van België
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in maart 2012
Super friendly hotel personel & small rooms
Rooftop restaurant
We've stayed just for one knight as a transfer to the airport. It is really just 15 min drive so therefor à perfect location. Staff was very helpfull. The rooms are small but clean.
Beoordeeld 04 april 2012
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: