Superieur 9,1
op basis van 1187 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Superieur



uit 1184 beoordelingen
  • Hygiëne 9,4
  • Faciliteiten 9,1
  • Ligging 9,6
  • Kamercomfort 9,2
  • Service 9,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,4
  • Ontbijt/maaltijden 8,5
Sorteer op

Jo van Australië
Individuele reizigers
Executive
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Great Hotel...
Perfect location, great staff very helpful couldn't do enough for us with useful tips and information on tours. Would definitely stay here again
Beoordeeld 04 augustus 2016

Nguyen van Venezuela
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Residentie
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Not quite as expected
The staff are very nice and efficient they gave us a room on high floor and big bed we appreciate it. However the pool landscape is boring, breakfast has variety but depressing not relaxing to sit and enjoy because the restaurant in Royal wing too small and stuffy and noisy. Location is great but there are many nicer and more value hotels to stay in bangkok.
Beoordeeld 04 augustus 2016

Ho van Hong Kong
Individuele reizigers
Premier
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Family
N/A
Beoordeeld 23 juli 2016

akasyah van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Residentie
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
good location
good location.niceswimming pool. but the front desk lady is not a very good one. she is not welcome us in a good way during my check in. making it all difficult. I already paid the room via agoda and she made a big guarantee on my credit card.the restof the hotel expirience was good
Beoordeeld 23 juli 2016

akasyah van Indonesië
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe Residentie
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
good hotel
already gavemu review
Beoordeeld 23 juli 2016

weng van Macau
(Echt)paren
Premier
Ik verbleef één nacht in juli 2016
service good and comfortable room, surprise gift
I find form internet they will have the welcome drink when you check in, but may be this time we are late to check in, so we miss. all of the service and facility are good, I want to try their breakfast boz I heard that is famous but we no time to try this time, the swimming pool good and our room also, the mini bar in room all of the item is free and have welcome fruit in room :) we try the michelin restaurant in kempenski, the food and atmosphere are very good.
Beoordeeld 20 juli 2016

eleanora van Indonesië
Zakelijke reizigers
Deluxe Residentie
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Near shopping mall
Love!
Beoordeeld 19 juli 2016

SangJoon van Zuid-Korea
(Echt)paren
Premier
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good
Location was perfect. Nothing bad.
Beoordeeld 18 juli 2016

Erik van Indonesië
Zakelijke reizigers
Premier
Ik verbleef 2 nachten in juli 2016
OK
OK
Beoordeeld 14 juli 2016

Michelle van Hong Kong
Gezinnen met jonge kinderen
Premier
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Breakfast
There were many flies in the restaurant when we had our breakfast.
Beoordeeld 13 juli 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: