Goed 7,1
op basis van 178 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 178 beoordelingen
  • Hygiëne 6,5
  • Faciliteiten 5,5
  • Ligging 7,6
  • Kamercomfort 6,8
  • Personeel 7,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,0
Sorteer op

Kimberly van Verenigde Staten
Individuele reizigers
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal (Gemengd)
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Awesome staff decent hostel.
This is just a typical hostel. Nothing special. It says it has a pool. However the pool you have to walk to. And you can't even get in the pool to swim. The bathroom showers could use a cleaning. But it's not that bad. Hot water. Lots of it. Wifi is good for the most part. And there's a nice entertainment room with a huge TV. The guy that's there everyday is awesome. Super nice and friendly and will help you with everything.
Beoordeeld 21 februari 2016

yanarat van Thailand
Groepen
Familiekamer (3 Volwassenen)
Ik verbleef één nacht in november 2015
value for money
nice staff, clean room and good service
the hostel is nice and clean. Good for who travel with friends. The owner is friendly and helpful.
Beoordeeld 06 februari 2016

Anitta van Finland
Individuele reizigers
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal (Gemengd)
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
Thank you for the ladies who kept the toilets and
Clean toilet and shower
Beoordeeld 04 februari 2016

Elisa van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal (Gemengd)
Ik verbleef 4 nachten in januari 2016
Great For A Budget Traveler
+ Breakfast is decent enough, choice of pancakes/ eggs/ french toast etc. + Organised breakfast when we left early + Easy to walk into town + Great Indian nearby + Hot showers - Pool is green - Bathrooms can get smelly - Aircon doesn't circulate well to top bunks - Fan is LOUD
Beoordeeld 03 februari 2016

Hadassah van Hong Kong
Individuele reizigers
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal (Gemengd)
Ik verbleef 2 nachten in januari 2016
The location was great.
Easy and fast to reach the night market, room very clean, staff are helpful
That was great experience.
Beoordeeld 01 februari 2016

Vo van Vietnam
Groepen
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal (Gemengd)
Ik verbleef één nacht in december 2015
So good
Location/ friendly & clean
Hotel need an improve wifi quality
Beoordeeld 18 december 2015

Joel van Verenigde Staten
Individuele reizigers
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal (Gemengd)
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Good people close to at home club
The people, close to at home club, and the breakfast.
It was good
Beoordeeld 10 december 2015

Liwen van Singapore
Groepen
Familiekamer (3 Volwassenen)
Ik verbleef 2 nachten in december 2014
Awesome place for a backpacking trip
Location, Staff & Food
It is located in a alley, away from the main roads, hence quiet enough. Staff were very helpful with booking of the bus tickets, tours and stuff. Breakfast was decent enough with pancakes, scrambled eggs. It is a value-for-money hotel! Awesome place!
Beoordeeld 30 november 2015

anna van Verenigde Staten
Gezinnen met jonge kinderen
Deluxe met tweepersoonsbed
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Fine if you're not too bougie.
Staff Breakfast local Indian restaurant next door
Fine, staff and travelers were very friendly. Clean enough. Beds were hard. Great breakfast. Pool area is very inviting but the water was green.
Beoordeeld 21 november 2015

Szilvia van Hongarije
Individuele reizigers
1 Bed in 8-Bed Slaapzaal (Gemengd)
Ik verbleef 3 nachten in november 2015
Great Hostel
Helpful team, good location, great atmosphere
I received warm welcome and lots of help from the team, especially Cuto was amazing. They made my stay comfortable. The house is clean however need some wall paiting. Good plus the swimming pool. I would recommend this place to all traveller.
Beoordeeld 11 november 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: