Silka Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel
Bekijk alle 34 foto's
Standaard Silka Seaview Hotel
Standaard
Bekijk alle 34 foto's
Lobby Silka Seaview Hotel
Lobby
Bekijk alle 34 foto's
Lobby Silka Seaview Hotel
Lobby
Bekijk alle 34 foto's
Badkamer Silka Seaview Hotel
Badkamer
Bekijk alle 34 foto's
OP DE KAART Silka Seaview Hotel
OP DE KAART
Geweldig
Ligging
8,4
Bekijk alle 34 foto's Silka Seaview Hotel
Bekijk alle 34 foto's
Verwijderd uit Favorieten
2016

Silka Seaview Hotel

Uitstekende locatie
- 140 meter van het stadscentrum
- Bekijk wat er in de buurt is
Zeer goed
Op basis van 7175 beoordelingenBekijk wat gasten ervan vonden
7,4
/
10
Zeer goed hygiëne
7,5
Verhouding prijs/kwaliteit7,4
Afstand stadscentrum2 km
Locatiebeoordeling:8,4
Dichtstbijzijnde luchthavenLuchthaven Hong Kong International (HKG) - Hong Kong
Afstand luchthaven24,9 km
  • 300 m naar openbaar vervoer

  • Luchthaventransfer

  • geld wisselen

  • gratis wifi in alle kamers

Kamerkeuzes
Deze accommodatie is heel gewild!29 keer geboekt in de afgelopen 24 uur | 9 reizigers bekijken deze accommodatie nu
Standaard (Standard)
Standaard (Standard)
...
  • Kamergrootte: 11 m²/118 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 tw...
Data invoeren om prijzen te zien
Speciale Standaard Kamer (Special Standard Room)
Speciale Standaard Kamer (Special Standard Room)
...
  • Kamergrootte: 11 m²/118 ft²
  • Uitzicht: Stad
Data invoeren om prijzen te zien
Deluxe
Deluxe
...
  • Kamergrootte: 13 m²/140 ft²
  • Uitzicht: Stad
  • 2 eenpersoonsbedden of 1 tw...
Data invoeren om prijzen te zien
Speciale Standaard Kamer (2 Volwassenen + 1 Kind) (Special Standard Room (2 Adults + 1 Child))
Speciale Standaard Kamer (2 Volwassenen + 1 Kind) (Special Standard Room (2 Adults + 1 Child))
...
  • Kamergrootte: 11 m²/118 ft²
  • Uitzicht: Stad
Data invoeren om prijzen te zien
Suite
Suite
...
  • Kamergrootte: 26 m²/280 ft²
  • Uitzicht: Stad
Data invoeren om prijzen te zien
Classic Room Deluxe
Classic Room Deluxe
...
  • rookvrije kamers beschikbaa...
  • douche
Data invoeren om prijzen te zien
Single Room Special (Without Breakfast)
Single Room Special (Without Breakfast)
...
  • douche
Data invoeren om prijzen te zien
Twin Room (Without Breakfast)
Twin Room (Without Breakfast)
...
  • douche
Data invoeren om prijzen te zien
Twin/Double room - De Luxe
Twin/Double room - De Luxe
...
  • douche
Data invoeren om prijzen te zien
Twin Room Special (Without Breakfast)
Twin Room Special (Without Breakfast)
...
  • douche
Data invoeren om prijzen te zien
Heeft u een vraag voor Silka Seaview Hotel?
Tot 30% korting met Agoda Insider Deals!

Prijzen dalen zodra u inlogt!

Meld u nu aan!
Meer over Silka Seaview Hotel

Meer over Silka Seaview Hotel

Overzicht

Toon meer

Afstand en voorzieningen

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
toon minder

Wat zij aanbieden

toon minder

In de buurt

De getoonde afstanden zijn hemelsbreed. De daadwerkelijke afstanden kunnen verschillen.
Toon meer

Beleid van de accommodatie

toon minder

Enkele nuttige wetenswaardigheden

Toon meer

Geverifieerde gastbeoordelingen

Agoda beoordelingen (7175)Booking.com beoordelingen (2416)
Hygiëne7,5
Faciliteiten6,8
Ligging8,4
Kamercomfort en kwaliteit7,1
Service7,2
Verhouding prijs/kwaliteit7,4
Verstrekt door geverifieerde gasten van Agoda
Filter beoordelingen op:
Taal
English
简体中文
ภาษาไทย
繁體中文 (香港)
toon meer
Kamertype
Standaard
Deluxe
Toont 6090 geverifieerde gastbeoordelingen.
12345
6,8
Goed
Quoc uit Nederland
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 5 nachten in december 2016
Goed”
Ligging is goed
Beoordeeld 10 december 2016
8,0
Geweldig
Daniel uit Nederland
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in maart 2015
Net hotel, zeer acceptabel voor een HK hotel”
schone redelijke kamer, netter badkamer, goed maar klein bed (normaal in HK)
ik ben er met plezier geweest, zonder problemen.
Beoordeeld 27 maart 2015
7,7
Zeer goed
Yvonne uit Nederland
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef één nacht in februari 2011
Goede locatie, schoon en geweldige douche”
locatie
prima hotel op een prima plek, een straat achter nathan road. kamers zijn zoals zoveel in azie klein, maar prima te doen met z'n tweeen. de douche vond ik geweldig! ook klein, maar de geweldige waterdruk en grote douchekop maakten het heerlijk wakker worden. prima service, dus niets te klagen.
Beoordeeld 10 februari 2011
8,3
Geweldig
Rob uit Nederland
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2010
Geweldig centrum hotel”
op loopafstand de mooiste HongKong plekjes
Het verblijf op de 12e etage was erg leuk, een mooie kamer voorzien van alle reizigersgemakken. Een dubbele lift per etage werkt erg prettig en je hoeft nooit op een lift lang te wachten. De frontdesk en hotelmanagers waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Beoordeeld 01 november 2010
9,3
Superieur
Frederik uit België
Gezin met jonge kinderen
Deluxe
Ik verbleef één nacht in augustus 2010
Zeer goed hotel”
goeie ligging
heel kleine kamers
De kamers in dit hotel zijn wel heel erg klein. Net groot genoeg voor 3 bedden en een kleine kast. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in de kamer. De ligging van het hotel is zeer goed, naast een leuke avondmarkt, op een paar 100 meter van een metrohalte. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk, alleen de check-out verliep een beetje traag. Voor ons is dit een aanrader.
Beoordeeld 17 augustus 2010
10,0
Superieur
Hung uit Nederland
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in juni 2010
aanbiedingen en kortingen”
locatie
veilg
Goed en prima locatie. Goedkoop
Beoordeeld 06 juli 2010
8,3
Geweldig
Johannes uit Nederland
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2009
Dorsett Seaview Hotel, Hongkong”
Het hotel is pas gerenoveerd en de kamers zijn erg schoon en economisch ingedeeld, het is goed centraal gelegen en het openbaar vervoer is dichtbij (metro of bus)
De kamers zijn klein, en het personeel is wel vriendelijk maar beheersen het engels niet erg goed De tv heeft geen CNN of BBC
Het is een hotel om terug te komen ik zou het dan ook altijd aan mijn vrienden of familie aanraden, de kamers zijn klein maar modern en economisch ingedeeld, het is erg centraal gelegen en de nachtmarkt is naast het hotel, als ik nog een keer in HongKong terug kom dan zal ik zeker weer dit hotel nemen om te overnachten
Beoordeeld 11 oktober 2009
7,6
Zeer goed
Douglas uit Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in oktober 2018
Good Hotel When the Price Dips”
I have stayed on occasion at this property since 1999. All is well here, only the Price fluctuates wildly depending upon demand. It is a good choice when the Price is around HKD 500, but not when that price escalates to 1200.
Beoordeeld 20 oktober 2018
7,6
Zeer goed
Juan uit Filipijnen
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in oktober 2018
Room assignment”
The place was perfect. Temple Street is around the corner--night market, street dining. Walk to MTR is approximately 5 minutes. However, we booked for a non-smoking room. We were assigned at a smoking floor. Hence, the kind of room--musty, dirty comforter and carpet. But since we were tired from a flight we didn't bother approach the front desk. When checking out, we were not prioritized in our queue and noticed that they attended to locals first. Other than that, everything is acceptable but not exceptional.
Beoordeeld 18 oktober 2018
9,2
Superieur
Hooy uit Maleisië
Gezin met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2018
Good location . The suites room is suitable for family stay”
Eat and MRT very convinient
Beoordeeld 15 oktober 2018
6,4
Goed
Yeo uit Singapore
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in september 2018
Room is too, too small. Can't even open our luggage bag.”
Not worth our money although very good location.
Beoordeeld 06 oktober 2018
3,6
razzel uit Filipijnen
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2018
Fair enough”
Location wise- if you’re going for a lot of night shopping then its a place to be. Walking distance from the night market and the cheap but great food stalls, groceries and convenience store Cellphone- a great help to us!thumbs up to them providing the mobile phone. Cleanliness-rate is poor. The shower itself smells awful and i had to open some coffee to let the awful smell died out a bit. I even removed the shower curtain because it smells so badly. The linens and towels are not so clean as well. Comfort- the space is very small that you cannot even open the luggage freely. The cabinet had no doors(it uses the door from the bathroom which is quit a hassle). The bed are not comfortable enough likewise the pillows. View- AWEFUL view. There is no SEA to VIEW! You only get to see piles of buildings that are unpleasant sight(we were in the topmost floor) STAFF- someone shouted at me over the front desk when i clarified that i requested for a double bed instead of two singles. Probably because they cannot communicate well in English. Value for money-no! I found great hotels nearby with almost the same price but offers a greater deal. Wont probably stay again here.
Beoordeeld 28 september 2018
Guests’ feedback always help us improve our service to the next better level and we thank you for your comments.We hope to be of service to you again and render you a more satisfying experience.
Gereageerd 02 oktober 2018
Silka Seaview Hotel
3,2
richie uit Singapore
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2018
No ”
Area good. Place okay. Staff not helping
Beoordeeld 28 september 2018
4,8
hua uit Singapore
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef 7 nachten in september 2018
Had a nasty front desk staff during check in”
Was at hotel and realized their walk in rates are higher than their rate on their website. Asked the staff if they can allocate me the corner room but was not helpful unless I pay walk in rate which I refuse. So instead of booking on the hotel website for a lower rate, I book Agoda and the rate is just as gd. Was told by the nasty staff that I can wait in their lobby as they will not receive the booking confirmation from Agoda until an hour later. This hotel staff is Timothy. He needs to be sent for re training....
Beoordeeld 20 september 2018
7,2
Zeer goed
Wing uit Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in september 2018
Great location & Helpful staff”
Location is excellent less than 5 mins walk frm Yau Ma Tei MRT station. Eateries outlets are abundance around the hotel. Room extremely small though. Not a problrm for me since i am out of hotel most of the time
Beoordeeld 18 september 2018
4,8
Hei uit Hong Kong
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2018
Bad service and attitude”
Staffs are impolite and bad attitude to guests. I had ring the hotel to remark the special needs and when I check in there is no remark and they cannot provide the room that I want. Never stay there again!!!
Beoordeeld 17 september 2018
6,4
Goed
Robert uit Filipijnen
Individuele reiziger
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2017
Nice Hotel”
Room is clean
Beoordeeld 14 september 2018
5,2
Nilam uit Indonesië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef één nacht in september 2018
So small!”
I was booking another Silka last year and i’m happy for that experiance. Based on that, i choose silka seaview which closest to the city. But i think made mistake. The room was sooooo tiny with old furniture. First day i booked standard room, for 3rd and 4th day i booked deluxe room but i get the same room. I asked to the staff and they told me the different between standard room and deluxe room is level of floor. The breakfast was soooo standard too, You better check another hotel before booked this hotel.
Beoordeeld 09 september 2018
8,8
Geweldig
Ma uit Filipijnen
(Echt)paar
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2018
Geweldig”
The hotel is accessible to everything and anything!!!
Beoordeeld 04 september 2018
6,8
Goed
Leong uit Maleisië
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2018
Second time staying in this hotel when in HK”
This is my second time staying in this hotel when travelling to HK. The reason was the location of the hotel was located quite convenient, where by accessing to MTR (Yau Ma Tei) was near. Along the night, Temple Street stalls was just nearby.
Beoordeeld 03 september 2018
12345
Dit is een populaire accommodatie. Mis het niet!

Terug naar de zoekresultaten

Terug naar kamerkeuze

|

Sluiten