Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 5079 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,1
  • Service 7,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,3
Sorteer op

Raymond van Maleisië
Groepen
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Good location, small room
The hotel's location is good, 3 mins walking distance to nearby train station. Walking distance to the happening streets in HK with tons of shops and food. Room cleanliness should be improved, encountered bed bug. Our check in was delayed. It was supposed 2pm and end up we got the room at 3pm/4pm.
Beoordeeld 23 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHIA van Singapore
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
A dissapointing stay at this hotel.
Will never stay in this hotel again. Room wasnt ready at 2pm, late check in and simply ignore request. Queens size bed turn out to be a mini 4feets bed. No complimentary mineral water for guest at all. 2 lifts to serve 19 storey of guests. Wifi auto log out and unable to log in for an hr or 2.
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ikhwan van Brunei Darussalam
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Value for money
Walking distance to MTR Yau Ma Tei Exit C Near Temple Street Market Free shuttle bus to/from kowloon airport express and other places Small room
Beoordeeld 22 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Michelle van Maleisië
Groepen
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Convenient
Walking distance to mrt station , near nu Ren Jie , Miao Jie , can buy a lot of things along the road side ...
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ying van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
OK Place
The staffs are just satisfactory. The bed cover is not clean so we removed that. The rest is OK. Overall is above average for this range of price.
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

CHEE van Maleisië
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Worth for Money
Not far from the MRT station, indeed located just next to Temple Street which is suitable for tourist who like to hang around besides shopping complex
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jungeun van Zuid-Korea
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Not bad not good
Good that it is close to subway
Beoordeeld 21 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ibon van Spanje
Individuele reizigers
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good location and price
Taking into account the hotel offers and prices in Hong Kong this has been one of the best options I have tried so far. Well located (Yau Ma Tei MTR station 2min walk), lots of restaurants nearby and kind staff.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Benjamin van Maleisië
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Good location, near to MRT but room extremely basic. Room and bathroom are small.
Good location, 8 min walk to Yau Ma Tei MRT. Lobby, room and bathroom are small and not very clean.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wan van Maleisië
Gezinnen met jonge kinderen
Standaard
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Close to eatery
Our room toilet was smelly. Called the reception and they send someone immediately to look at it. However, problem not fix and don't have other room to exchange.
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: