Geweldig 8,6
op basis van 260 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 260 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

JEONGHWAN van Zuid-Korea
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Good location and clean hotel
Good location. Clean and kind.
Good location!! Clean!!
Beoordeeld 16 december 2015

Patricia van Verenigde Staten
Gezin met oudere kinderen
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
Nice hotel on quiet street
The staff, the neighborhood, cleanliness
The staff was kind, gracious and accommodating. The rooms were clean and comfortable.
Beoordeeld 01 december 2015

Duncan van Ierland
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in oktober 2015
Major plumbing issues
Location, location, location
Bathroom needed a total overhaul - toilet was bubbling over when the toilets were flushed upstairs. Shower wasn't attached to wall, bath not attached to wall... etc etc...
Beoordeeld 02 november 2015

Wanchalome van Thailand
(Echt)paar
Superior
Ik verbleef één nacht in oktober 2015
Good hotel in hanoi
Good services, food and location
Beoordeeld 29 oktober 2015

Maurits van Nederland
(Echt)paar
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2015
Great place with nice atmosphere and friendly staf
Staff, staff and location
We have had a very pleasant stay in this hotel and actually came back after travelling south. The rooms are clean and the staff speaks English very well and is very friendly.
Beoordeeld 28 oktober 2015

Lee van Maleisië
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 6 nachten in september 2015
Clean Hotel & Nice Staff
Nice staff, great room, in the central
Beoordeeld 02 oktober 2015

Steven van Australië
Groep
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2015
Comfortable bed, great location and clean.
Location, comfort, and very helpful staff.
Only stayed one night, but staff were friendly and helpful. Staff spoke English well.
Beoordeeld 27 september 2015

JOSE van Spanje
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Uitzicht op meer
Ik verbleef 3 nachten in september 2015
sophisticated scam in halong bay and dreadful good
Lake views from top rooms, breakfast buffet super
A nice place at good price, spoiled by a scam at kayaking in halong bay, when I was getting out of the kayak, the man «helping» me tapped my sports cam to fall to the water. He immersed to rescue it and so he did, but hid the camera asking for a bunch of dollars because it was very deep. The guide from the tour company helped him negotiate rescue. The cam recorded all, check next days in YouTube. Besides we payed a big car to the airport at 6am but provided normal one. Picnic breakfast was also an insult. The hotel should change their company for trips, imperial cruises, avoid them, the camera thing was quite ugly and annoying to say the least.
Beoordeeld 16 september 2015

Vinh van Verenigd Koninkrijk
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2015
Londoner
Staff and decor
Very good
Beoordeeld 07 september 2015

Octavia van Nieuw-Zeeland
Groep
Deluxe Uitzicht op meer
Ik verbleef één nacht in juli 2015
Great staff who work really hard!
Location, view, staff
Fantastic staff who really worked hard to ensure we had a good stay. On the day we checked out, my mum was unwell, the staff were very apologetic that they couldnt extend the check out time, so my mum sat in thr nice cool foyer while the staff brought her cups of tea and fruit. Really sweet of them :)
Beoordeeld 23 augustus 2015


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: