Geweldig 8,6
op basis van 259 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 259 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 9,2
  • Kamercomfort 8,5
  • Service 9,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,6
  • Ontbijt/maaltijden 7,9
Sorteer op

Suzanne van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef één nacht in april 2016
Perfect Boutique Hotel in Tree-lined Perfect Location!!
Get the Lakeview room. It's worth the extra $10.00. The location is perfect!!! My Halong Bay cruise was canceled due to monsoon and they found at their Boutique hotel across the street and upgraded me to suite with balcony because this happened then I returned to Lakeview the next night. The staff especially Jenny and the time are so great. Trust me as I travel the world and this is perfect place in Old Town Hanoi.
Beoordeeld 19 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KIM van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Deluxe Uitzicht op meer
Ik verbleef één nacht in april 2016
Good
Location , service , lake view
Beoordeeld 13 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KWANGSIK van Zuid-Korea
Individuele reizigers
Deluxe Uitzicht op meer
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Perfect Hotel
Nice and very good hotel , Very good meal , very kind staff.
Beoordeeld 18 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Donald van Maleisië
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in maart 2016
One of the Best Hotels in Hanoi
Breakfast, Location and Value
After coming to Hanoi for so many times and staying in so many hotels. I think this hotel deserve a good recommendation from me. Just felt that this hotel is perfect for the money I paid for. The breakfast is one of the best among all the hotels I have stayed before. Buffet and request for eggs in any style that u want. Location is also perfect as well. 5 min to almost anywhere that u want in Hanoi like the lake, night market, old quarters and etc. Value is what I want to stress. You can't really get anything close to the money that I paid for this hotel room.
Beoordeeld 16 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Shirley van Filipijnen
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in maart 2016
Very nice hotel.
Nice location. Good breakfast.
Beoordeeld 11 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Tuan van Filipijnen
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in februari 2016
All good, except bus service
the price of bus service is not consistent
Beoordeeld 25 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sung van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Superior
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Inexpensive hotel with friendly service
Cheap, friendly, centrally located
Overall a descent stay. But this is just a 1 star hotel, NOT 3.
Beoordeeld 21 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Melanie van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior
Ik verbleef één nacht in februari 2015
Wonderful hotel
Recommended.
Beoordeeld 07 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kathryn-Ann van Australië
(Echt)paren
Deluxe met uitzicht op stad
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Good value next to the lake
Location, quiet, staff
Great little hotel right near the lake. Staff are super friendly and very helpful. Breakfast location is great, but the quality could have been higher. We stayed in a street view room, which has a little balcony onto the street, which was great. Not as big as the lakeview room and a bit damp/cold. The bathroom was very musty smelling. Great view though, and quiet for Hanoi. Staff are lovely.
Beoordeeld 04 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kathryn-Ann van Australië
(Echt)paren
Deluxe Uitzicht op meer
Ik verbleef 2 nachten in december 2015
Great location, lovely staff
Location, staff, view
Great little hotel right near the lake. The lake view room (703 I think) had a great view and was very comfortable. Staff are super friendly and very helpful. Breakfast location is great, but the quality could have been higher. My omelette was a bit undercooked and the buffet wasn't as good as others we had elsewhere in Vietnam. But that's not a particularly big deal. The staff really made it a good stay.
Beoordeeld 04 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: