Aangenaam 6,8
op basis van 252 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Aangenaam



uit 252 beoordelingen
  • Hygiëne 6,9
  • Faciliteiten 6,8
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 6,6
  • Personeel 6,7
  • Verhouding prijs/kwaliteit 6,8
  • Ontbijt/maaltijden 5,2
Sorteer op

Kanittha van Thailand
Groepen
Familiekamer
Ik verbleef één nacht in juli 2016
ok
Great
Beoordeeld 20 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in juli 2016
Good Hotel for Visa Run
Slightly overpriced should be no more than $20 include tax but probably the best hotel in its price range in the riverfront area. The staff is very helpful if anything wrong with your room they will change your room. Its very clean and decent place and the elevator is new and not scary like in the older hotels. The breakfast is a joke please go out to a resturant and have a good breakfast!
Beoordeeld 07 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Robert van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 7 nachten in juni 2016
Get Sick of Eggs for Breakfast
I stayed at the Sinnakhone June 14 - 20, 2016. It's a satisfactory hotel, to begin with. Large rooms with draped panoramic windows -- mine faced a wistful view of the sunset. Good location -- near the restaurants, money changers, the Mekong Promenade, the night market, the eateries where you can relax with a refreshing bottle of BeerLao before dinner. Room is cleaned each day, fresh towels, toiletries, and three mineral water bottles provided. Attentive and helpful front desk, no problem. What got me was the breakfast! Each day you get nothing but eggs cooked various ways -- choose between scrambled, omelette, or sunny-side up. Eggs every day. Nothing but eggs. Eggs with three toasts! Ugh! By the third day I could hardly bear the sight of them. But aside from the eggs, you'll survive!
Beoordeeld 29 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Petrus van Nederland
Individuele reizigers
Standaard tweepersoonskamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Visa run
Great staff
Beoordeeld 06 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

busma van Thailand
Groepen
Familiekamer
Ik verbleef één nacht in april 2016
.
.
Beoordeeld 04 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sally van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good
Breakfast not good but everything else good.
Beoordeeld 04 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Roy van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef één nacht in maart 2016
A nice place
We enjoyed our stay, location was good, would stay again
Beoordeeld 09 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ka van Maleisië
(Echt)paren
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 2 nachten in februari 2016
Very Pleasent Stay
Nice Location, Friendly & Helpfull Staff, Good value for Money
Sinnakhone Hotel located very near to the Riverfront/Night Market. Walking distance about 5-10minutes. The room was clean and all the staff is friendly. This hotel provide transportation to the airport with reasonable price. You may ask their staff to arrange any kind of transport for you with low cost...
Beoordeeld 02 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sujinthorn van Thailand
Groepen
Familiekamer
Ik verbleef één nacht in februari 2016
close to night market
close to night market and coffee shop
Beoordeeld 04 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

sande van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Standaard tweepersoons
Ik verbleef 5 nachten in januari 2016
It's simple, but it works
The desk was helpful, the place was clean, has an elevator
Overall the stay was fine. I did find the bed to be very firm, but that's me. The breakfast is simple, eggs and toast, coffee and tea. Hard to mess it up, but I finally went out to eat for variety.
Beoordeeld 08 januari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: