2015
Geweldig 8,3
op basis van 2716 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 2716 beoordelingen
  • Hygiëne 8,6
  • Faciliteiten 8,4
  • Ligging 8,2
  • Kamercomfort 8,4
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,6
  • Ontbijt/maaltijden 8,4
Sorteer op

Maria van Filipijnen
Individuele reizigers
Junior Suite - 1 Kingsize bed met Uitzicht op Baai of Stad
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Foodie
I love spiral good quality food
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

kevin van Australië
Zakelijke reizigers
Junior Suite - 1 Kingsize bed met Uitzicht op Baai of Stad
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Manila,s best hotel
A bit far from Markarti etc but if someone has the time to spend in some traffic this is Manila,s best hotel, the pool is great, the food outlets outstanding. The executive club is one of the best anywhere in the world.
Beoordeeld 18 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jenevie van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Very nice place
We love to go back again
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kevin van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paren
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Not as accommodating as other hotels
First, I had a few frustrations with this hotel: There was a mistake in my booking which ended up costing me more. Most hotels would just fix this kind of thing for free but here they wouldn't even give me the equal rate to if they mistake hadn't been there. So my front-desk experience was frustrating. The base room price is OK but they will charge you for everything and are a little pushy with it (sitting at the pool loungers they will try to sell you souvenirs, at dinner they will come to your table to sell you boxes of cookies etc). On the positive side the hotel is nice but it gets crowded at weekends. It doesn't compare to a great out of town resort but for Metro Manila it's a decent alternative. Spiral buffet is a great buffet but the prices can get a bit crazy ($60+ per person). If front-desk had managed to fix a small mistake for free or at least in-line with published rates my rating would be higher.
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Myra van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great Staffs
Staffs are so friendly, especially those in frontdesk. A special birthday cake was given to my daughter and husband for their birthdays (we were there for an advance celebration). Will definitely visit this place again.
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Jean-Pierre van Australië
(Echt)paren
Junior Suite - 1 Kingsize bed met Uitzicht op Baai of Stad
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
The only place to stay in Manila
Thoroughly enjoyed our stay. Everything you need and excellent service. The staff really go out of their way to look after you
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

miranda van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef 2 nachten in november 2015
the room is very comfy and i love the place
i will stay here again
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Reynaldo van Verenigde Staten
Zakelijke reizigers
Superior kamer met 2 aparte bedden
Ik verbleef één nacht in september 2016
Great facilities and staff
The friendly staff and excellent service they provided certainly made my stay in this hotel enjoyable. The facility itself projected an ambiance of a comfortable an pleasant getaway amid the conjested city of Manila.
Beoordeeld 06 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

anton van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Superior King Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great hotel! Great location!
Loving the sunset by the bay! Very helpful staff! Great food at Spiral
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Adam van Verenigde Staten
(Echt)paren
Superior King Kamer
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
Great Hotel
Very nice hotel overall and very good experience!
Beoordeeld 05 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: