Zeer goed 7,6
op basis van 925 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 925 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,0
  • Ligging 8,4
  • Kamercomfort 7,8
  • Personeel 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,9
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

AHMED van Egypte
Zakelijke reiziger
Deluxe Studio
Ik verbleef 6 nachten in oktober 2015
nice and clean hotel
good location
Beoordeeld 29 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vivian van Nigeria
Individuele reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef 5 nachten in september 2016
My Stay
Good Location
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Arvin van Filipijnen
Groep
Suite met 1 Slaapkamer
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Unprofessional, terrible customer relations
Wasn't able to get the name of the Egyptian receptionist, anyway if this guy would represent or accommodate you, if you can call it such, just look for another hotel! His ignorance of the hotel's policies and customer relations is unbelievable.
Beoordeeld 26 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Rajat van India
(Echt)paar
Deluxe Studio
Ik verbleef 3 nachten in oktober 2015
Vacation in Oct 2015
Rooms were spacious, location was easily accessible as it is on main road. walking distance to metro and food joints. Nearby mall makes it a perfect location. Fully satisfied..:)
Beoordeeld 24 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

KASHIF van Pakistan
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
BIG ROOMS
SPECIALLY THE STAFF WAS VERY KIND THEY UPGRADED MY ROOM TO ONE BED APARTMENT LOCATION IS GOOD BUT THE HOTEL NEED RENOVATION SPECIALLY FURNITURE & WASHROOMS ETC. OVERALL IS GOOD
Beoordeeld 20 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

AHMED van Egypte
Individuele reiziger
Deluxe Studio
Ik verbleef 4 nachten in april 2016
Good Staff and very clean
Excellent Location & service
Beoordeeld 19 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mirofe van Filipijnen
Zakelijke reiziger
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Excellent location
Accessibility to public transpo malls restos, fast n free wifi good food n nice pool. Except for d towels which are overused color no longer white but closer to grey is a turn off!
Beoordeeld 16 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

shailendra van India
Gezin met jonge kinderen
Deluxe Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Room only hotel
the only saving point of this hotel is good room size. We booked three rooms. Waited in lobby for 1 hour for 2 rooms, and 2 hours for 3rd room. the displayed check in time is 2pm...we waited from 3.30 to 5pm for 2 rooms and we got third one after 6pm. --Room service non existent. They want cash every time you order something. ---If you want refilling of complimentary tea making material, it will never materialize. ---they ran out of towels. ---Pool area not attaended. ---No towels at pools. The reason given is they are out of towels. --surrounding of pool area unclean. ---Breakfast buffet very limited menu ---unlike all other hotels they close breakfast at 10am. and no body will bother to inform you that before. ---while checking in the software hanged for more than an hour. so their IT also sucks. ---No complaint registering mechanism. If you insist they will give you business card of duty manager with only desk phone number on it with additional info that gentlemen is not in office.
Beoordeeld 15 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

loubell van Filipijnen
Groep
Deluxe Kamer
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
I like staying at StarMetro
Big & comfy rooms, facilities are good and very accessible to everything like bus, metro, restaurants, grocery stores, pharmacy, etc....
Beoordeeld 14 september 2016
Een reiziger vond deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

karen van Filipijnen
Groep
Deluxe Studio
Ik verbleef één nacht in september 2016
Not going back
The room smells, staff were not friendly, wifi is super slow.. We wanted to use their pool but it closes early, 9 pm and they would charge extra for your visitors..
Beoordeeld 12 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: