Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 779 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,5
  • Ligging 8,3
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Obadah van Jordanië
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in september 2016
Dont be fool by the score
If you decided to go to this hotel. Do it at your own risk. The truth is this hotel worth only 6. Compared to the other hotels in the same area. Its close to mall and airport yes. But the facilities and staff are awful. Here are some: 1. TV very small and not clear 2.Room extermly small 3. Freidge not working and smelly. 4.No food allowed from out side. 5. Weight measure not working 5.Staff refused my request to change the room. 6.Staff response to any request was very slow. 7.Dosent have good view 9. Room area mentioned was in correct. Staff lied to me about availability of other rooms. This hotel no near to 3 star. Its the worst hotel i have been to honestly. Try ur luck at your own risk.
Beoordeeld 13 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Muhamad van Indonesië
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Very good price and large room size Good car parking and good location
Very good price and large room size Good car parking and good location
Beoordeeld 30 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

charla van Verenigde Arabische Emiraten
Groep
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Raintree
The hotel needs a lot of revamping when it comes to their facilities and other small staff the room equipment's are obviously old, they need to work on it, as there are a lot of competition in deira they have to step up their game, the staff though are all polite and very accommodating.
Beoordeeld 27 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mohamed van Egypte
Individuele reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
I like this hotel
I like this hotel and I appreciate the reception staff. they are nice, cooperative and professional. thanks for all of you for your efforts.
Beoordeeld 23 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ali van Oman
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Good location, clean
Nice place for short stay and near the mall and Metro station. Clean and friendly staff
Beoordeeld 21 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Riley van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Close to airport
Very close to airport, and taxi drivers might be upset at you because your ride is so short. However, pretty far from the rest of the city -- will have to take 30 minute taxis to get to the popular sites. Very slow wifi.
Beoordeeld 17 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

David van Verenigde Staten
(Echt)paar
Superior Kamer
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
Great value for money and 5 star staff!
I stayed here for 5 days and had a great stay. The location is excellent and only 5 km from the airport. The staff was always courteous and provided great service. The rooms need a bot of maintenance as they are a bit old and the wifi was spotty. Those are my only complaints. The concierge from Nepal was a major help in everything and provided 5 star service.
Beoordeeld 11 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

ALI van Oman
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great Hotel
Very clean and helpful staff members
Beoordeeld 03 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Sajid van Pakistan
Gezin met oudere kinderen
Suite
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
Nice hotel
Everything is near by, no complain about the hotel
Beoordeeld 03 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Asad van Pakistan
Gezin met jonge kinderen
Superior Kamer
Ik verbleef 3 nachten in juli 2016
too good
very nice and comfortable stay... Staff was very helpfull. upgraded my room without any hesitation
Beoordeeld 30 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: