Goed 7,5
op basis van 295 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 295 beoordelingen
  • Hygiëne 6,7
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,0
  • Service 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Say van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Bungalow
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
We stayed 2 nights at upstairs Bungalow very large room with a queen size and a single bed very suitable for a family. Spacious bathroom you have to bring your only amenities as this is a home stay compound the access lane way is very uneven and dark at night.
Beoordeeld 11 september 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Karen van Australië
(Echt)paren
Bungalow
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
traditional Bali gem
Large traditional cottages set in gorgeous gardens. Big spacious rooms with comfortable beds. Breakfast served on your verandah. Only downside being it is down a lane that is uneven and pretty dark at night. This is a family compound and they have young children so if you don't enjoy the sound of children enjoying themselves from early morning until the sun goes down this may not be the hotel for you.
Beoordeeld 19 augustus 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Wojciech van Polen
Groepen
Bungalow
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Nice place
Nice garden and pool.
Beoordeeld 19 juli 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Mateusz van Polen
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Good value for money
Seems to be quite new place, quite clean, well maintained and big garden. Nice swimming pool. Rooms big. Very simple breakfast. Staff is bored.
Beoordeeld 08 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Joshua van Verenigde Staten
(Echt)paren
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Great
Good deal
Beoordeeld 31 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Moitrayee van India
Individuele reizigers
met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
nice place to stay
very nice garden. big rooms & bathrooms. but breakfast portion size is very small. it is a bit inside from main the road- Jln monkey Forest.
Beoordeeld 22 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Nina van Duitsland
(Echt)paren
met uitzicht op tuin
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Nice place but needs maintenance
The rooms, garden and pool are nice, Staff is friendly. Breakfast is fine to get you going. The bathrooms are okish. Warm water but not much water pressure. Unfortunately, a few things need more maintenance. First room we had the lock to the kitchen was broken so that effectively you couldn't lock the room. Second room had a broken toilet which got fixed the next day. Third room had a leaking toilet which was also fixed after a few days but before that the bathroom floor was constantly wet. Overall, cleaning could be a bit more thorough but nothing unbearable.
Beoordeeld 04 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

XIAOYUE van China
Individuele reizigers
met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in april 2016
staff are unfriendly and threat against me to call police
threat against me to call police
Beoordeeld 27 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

AMANDA van Australië
Gezinnen met oudere kinderen
met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in april 2016
Brilliant little Homestay
Brilliant little homestay - lovely gardens, decent pool and excellent room - even came with a small kitchen - large sitting area and breakfast brought to the room - excellent staff - will definately stay here again
Beoordeeld 20 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Julio van Portugal
Zakelijke reizigers
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2016
Pretty bad overall
Room without AC and open to mosquitos. The door wouldn't close properly, there was a huge gap where anyone could see into the room. Probably the dirtiest tub I've seen in my life.
Beoordeeld 17 april 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: