Goed 7,5
op basis van 295 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 295 beoordelingen
  • Hygiëne 6,7
  • Faciliteiten 6,6
  • Ligging 8,5
  • Kamercomfort 7,0
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Say van Australië
Gezin met jonge kinderen
Bungalow
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
We stayed 2 nights at upstairs Bungalow very large room with a queen size and a single bed very suitable for a family. Spacious bathroom you have to bring your only amenities as this is a home stay compound the access lane way is very uneven and dark at night.
Beoordeeld 11 september 2016

Karen van Australië
(Echt)paar
Bungalow
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
traditional Bali gem
Large traditional cottages set in gorgeous gardens. Big spacious rooms with comfortable beds. Breakfast served on your verandah. Only downside being it is down a lane that is uneven and pretty dark at night. This is a family compound and they have young children so if you don't enjoy the sound of children enjoying themselves from early morning until the sun goes down this may not be the hotel for you.
Beoordeeld 19 augustus 2016

Wojciech van Polen
Groep
Bungalow
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Nice place
Nice garden and pool.
Beoordeeld 19 juli 2016

Mateusz van Polen
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 3 nachten in juni 2016
Good value for money
Seems to be quite new place, quite clean, well maintained and big garden. Nice swimming pool. Rooms big. Very simple breakfast. Staff is bored.
Beoordeeld 08 juni 2016

Joshua van Verenigde Staten
(Echt)paar
Standaard
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Great
Good deal
Beoordeeld 31 mei 2016

Moitrayee van India
Individuele reiziger
met uitzicht op tuin
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
nice place to stay
very nice garden. big rooms & bathrooms. but breakfast portion size is very small. it is a bit inside from main the road- Jln monkey Forest.
Beoordeeld 22 mei 2016

Nina van Duitsland
(Echt)paar
met uitzicht op tuin
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Nice place but needs maintenance
The rooms, garden and pool are nice, Staff is friendly. Breakfast is fine to get you going. The bathrooms are okish. Warm water but not much water pressure. Unfortunately, a few things need more maintenance. First room we had the lock to the kitchen was broken so that effectively you couldn't lock the room. Second room had a broken toilet which got fixed the next day. Third room had a leaking toilet which was also fixed after a few days but before that the bathroom floor was constantly wet. Overall, cleaning could be a bit more thorough but nothing unbearable.
Beoordeeld 04 mei 2016

XIAOYUE van China
Individuele reiziger
met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in april 2016
staff are unfriendly and threat against me to call police
threat against me to call police
Beoordeeld 27 april 2016

AMANDA van Australië
Gezin met oudere kinderen
met uitzicht op tuin
Ik verbleef één nacht in april 2016
Brilliant little Homestay
Brilliant little homestay - lovely gardens, decent pool and excellent room - even came with a small kitchen - large sitting area and breakfast brought to the room - excellent staff - will definately stay here again
Beoordeeld 20 april 2016

Julio van Portugal
Zakelijke reiziger
Standaard
Ik verbleef één nacht in april 2016
Pretty bad overall
Room without AC and open to mosquitos. The door wouldn't close properly, there was a huge gap where anyone could see into the room. Probably the dirtiest tub I've seen in my life.
Beoordeeld 17 april 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: