Geweldig 8,3
op basis van 213 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 213 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Maria van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Premium
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Great hotel at Dam Square
Great hotel with clean spacious rooms and helpful staff. Great decor and newly updated rooms. The location is amazing and easily accessible to most tourist spots.
Beoordeeld 14 juni 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Ming van Singapore
Zakelijke reizigers
Classic
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good Location Nice Staff
Good experience and excellent location. Hotel staff is helpful and polite. Even offered me a bottle mineral water when I left the hotel to Airport. Only comments, no view as my room is facing the other block. Goh
Beoordeeld 27 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Kok van Maleisië
(Echt)paren
Premium
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Best Staff Service, Best Location, Nice Room.
Best Staff Service, Best Location, Nice Room.
Beoordeeld 24 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Qinghua van China
Individuele reizigers
Premium
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good location and service attitude
Good location and service attitude. Price is very high vs other Europe cities.
Beoordeeld 22 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Carlos van Verenigde Arabische Emiraten
(Echt)paren
Classic
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Small and not very tight
The staff was so friendly and its prime location but the room we had was very bad as its very small with very small and high window, and the water pressure of the shower was very low. Comparing to the orice it shoukd be mich better
Beoordeeld 12 mei 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Abhishek van India
Zakelijke reizigers
Premium
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Swissotel amsterdam
Warm friendly staff and you can't get a better location in Amsterdam close to dam square -infant on dam square, close to central station ,close to shopping and nightlife Recommended hotel -gets everything right
Beoordeeld 19 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Vincent van België
(Echt)paren
Classic
Ik verbleef één nacht in december 2015
Good value for money
location, location, location
Very well located hotel with OK rooms.
Beoordeeld 17 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Lawrence van Canada
(Echt)paren
Premium
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Nice Location and Sincere Staff
Location, Staff, Price
It was a good short stay situated at the center to the city. Close to public transport and shopping centers.
Beoordeeld 10 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Annique van Australië
Individuele reizigers
Classic
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Great Amsti Base
The location, the staff, the comfort
Excellent location with great amenities- we looked forward to coming back to the hotel after long days wandering the museums and streets
Beoordeeld 05 maart 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?

Yosephine van Indonesië
(Echt)paren
Premium
Ik verbleef 3 nachten in februari 2016
great location with friendly staff
great location, friendly staff, nice room
Beoordeeld 25 februari 2016
Reizigers vonden deze beoordeling nuttig. Wat vond u?


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in de kamers in deze boeking. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: