Geweldig 8,3
op basis van 214 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Geweldig



uit 214 beoordelingen
  • Hygiëne 8,5
  • Faciliteiten 7,9
  • Ligging 9,3
  • Kamercomfort 8,5
  • Personeel 8,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,3
Sorteer op

Eli van Israël
(Echt)paren
Classic
Ik verbleef 4 nachten in juni 2016
Nice room but a bit small
The location is really good, right on the Dam. The rooms of the hotel however are a bit small. The hotel is 100% no smoking, so no balconies of any sort. The staff are nice and the room was always clean.
Beoordeeld 14 juni 2016

Maria van Filipijnen
Gezinnen met jonge kinderen
Premium
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Great hotel at Dam Square
Great hotel with clean spacious rooms and helpful staff. Great decor and newly updated rooms. The location is amazing and easily accessible to most tourist spots.
Beoordeeld 14 juni 2016

Ming van Singapore
Zakelijke reizigers
Classic
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Good Location Nice Staff
Good experience and excellent location. Hotel staff is helpful and polite. Even offered me a bottle mineral water when I left the hotel to Airport. Only comments, no view as my room is facing the other block. Goh
Beoordeeld 27 mei 2016

Kok van Maleisië
(Echt)paren
Premium
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Best Staff Service, Best Location, Nice Room.
Best Staff Service, Best Location, Nice Room.
Beoordeeld 24 mei 2016

Qinghua van China
Individuele reizigers
Premium
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Good location and service attitude
Good location and service attitude. Price is very high vs other Europe cities.
Beoordeeld 22 mei 2016

Carlos van Verenigde Arabische Emiraten
(Echt)paren
Classic
Ik verbleef 3 nachten in mei 2016
Small and not very tight
The staff was so friendly and its prime location but the room we had was very bad as its very small with very small and high window, and the water pressure of the shower was very low. Comparing to the orice it shoukd be mich better
Beoordeeld 12 mei 2016

Abhishek van India
Zakelijke reizigers
Premium
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Swissotel amsterdam
Warm friendly staff and you can't get a better location in Amsterdam close to dam square -infant on dam square, close to central station ,close to shopping and nightlife Recommended hotel -gets everything right
Beoordeeld 19 maart 2016

Vincent van België
(Echt)paren
Classic
Ik verbleef één nacht in december 2015
Good value for money
location, location, location
Very well located hotel with OK rooms.
Beoordeeld 17 maart 2016

Lawrence van Canada
(Echt)paren
Premium
Ik verbleef 2 nachten in maart 2016
Nice Location and Sincere Staff
Location, Staff, Price
It was a good short stay situated at the center to the city. Close to public transport and shopping centers.
Beoordeeld 10 maart 2016

Annique van Australië
Individuele reizigers
Classic
Ik verbleef 3 nachten in maart 2016
Great Amsti Base
The location, the staff, the comfort
Excellent location with great amenities- we looked forward to coming back to the hotel after long days wandering the museums and streets
Beoordeeld 05 maart 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: