2015
Zeer goed 8,0
op basis van 18081 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 18081 beoordelingen
  • Hygiëne 8,1
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,6
  • Kamercomfort 8,2
  • Service 7,6
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,0
  • Ontbijt/maaltijden 7,2
Sorteer op

Ronny van België
(Echt)paren
Luxe (Hoofdtoren)
Ik verbleef één nacht in juni 2015
Goed
Personeel badkamer en lounge
Beoordeeld 05 juni 2015

Vince van Nederland
(Echt)paren
Luxe (Hoofdtoren)
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Goed Hotel, teveel Chinezen
Kamers, douche, ligging
Goed, alleen ontzettend veel chinezen tijdens ons verblijf,
Beoordeeld 28 februari 2015

Ronald van Nederland
Individuele reizigers
Luxe (Hoofdtoren)
Ik verbleef 2 nachten in februari 2015
Geen 5 sterren
eten en locatie was prima
Receptie was erg nors, je werd niet als klant ontvangen en dat mag best voor 5 sterren. Bij een laat vertrek geen mogelijkheden voor een warme douche einde dag (bij andere 5 sterren hotels welOntbijt goed maar wel een fabriek. Restaurant avond eten helemaal top incl.personeel. Te weinig liften 6 stuks voor 700 kamers is wel weinig veel wachten voor liften.
Beoordeeld 22 februari 2015

Johannes van Nederland
(Echt)paren
Premier (Noordelijke Toren)
Ik verbleef 3 nachten in januari 2015
matige kamer
ligging, veel marmer, zwembad
geen fohn, geen minibar, onvoldoende licht in kamer
Beoordeeld 04 februari 2015

Charlotte van Nederland
(Echt)paren
Luxe (Hoofdtoren)
Ik verbleef 2 nachten in januari 2015
WAUW
Uitzicht, ontbijtbuffet, luxe van kamer
Goede service van het hotel: bij de kamer die we geboekt hadden was er geen dubbel bed meer beschikbaar, dus toen kregen we een gratis opgrade naar een luxere kamer. Geweldig uitzicht vanaf de hoekkamer op de 30e verdieping. Heel uitgebreid en erg lekker ontbijtbuffet.
Beoordeeld 27 januari 2015

Alexander van Nederland
Zakelijke reizigers
Premier (Noordelijke Toren)
Ik verbleef één nacht in november 2014
Heel keurig hotel, ietwat steriel en afstandelijk
netjes, goede kamer, attent personeel
Het enige minpunt dat niet voor mij duidelijk was aangegeven dat het ontbijt slechts tot 10 uur mogelijk was.
Beoordeeld 16 november 2014

Vera van Nederland
Gezinnen met jonge kinderen
Premier (Noordelijke Toren)
Ik verbleef 2 nachten in december 2013
Super hotel
Goede locatie, mooie kamers, en de ideale ligging
We hebben genoten hier. Alles was binnen handbereik maar als je eenmaal in het hotel was kon je aan de drukte ontsnappen. Wij gaan hier volgende keer zeker terug.
Beoordeeld 09 september 2014

Arnoud van Nederland
(Echt)paren
Luxe (Hoofdtoren)
Ik verbleef één nacht in april 2014
Lekker luxe
Schoon, Ligging, prijs
Was op doorreis. Dus lekker kunnen slapen in dit zeer luxe hotel Midden in pratunam als je van shoppen houd. En een van de betere geld wissel kantoren in de buurt.
Beoordeeld 03 september 2014

Mahindarkoemar van Nederland
Gezinnen met oudere kinderen
Luxe (Hoofdtoren)
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2014
Schitterend hotel. Hele goede ligging.
Goed ontbijt. goede ligging en goed onderhouden.
Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad in dit hotel. Grote lobby. 6 liften. Goed ontbijt in het prachtig restaurant. Kamer is groot met een luxe badkamer. Mooi zwembad, helaas niet zo diep.Vele grote Shopping Mall op loopafstand. 'S-avonds night bazaar naast het hotel. Gewoon een prachtig hotel. Gaan er zeker weer een keer terug.
Beoordeeld 31 augustus 2014

Erwin van Nederland
Individuele reizigers
Luxe (Hoofdtoren)
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2014
bangkok
het grootste een enge pluspunt van dit hotel is het ontbijt
de ligging van het hoetel is vrij goed winkels genoeg in de buurt maar het hotel zelf is slecht 2 x gevraagd om andere kussens en niet gekregen verlichting in de badkamer was kapot ook een paar keer gevraagd of ze dit konen verhelpen maar ook hier werd weer geen gehoor aan gegeven.
Beoordeeld 24 augustus 2014


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: