Zeer goed 7,6
op basis van 4061 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 4061 beoordelingen
  • Hygiëne 7,8
  • Faciliteiten 6,5
  • Ligging 7,7
  • Kamercomfort 7,9
  • Personeel 7,8
  • Verhouding prijs/kwaliteit 8,1
  • Ontbijt/maaltijden 6,5
Sorteer op

Ives van België
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Ideaal voor de laatste dagen
Dicht bij luchthaven, vriendelijk personeel, zwembad
Goed, geen geluidsoverlast van de luchthaven. Wel enkele minuten stappen tot de dichtstbijzijnde winkel. Klein maar gezellig zwembad.
Beoordeeld 18 februari 2014

Karin van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in februari 2014
prima voor korte stopover
dichtij de luchthaven, efficient personeel, dichtbij nieuw winkelcentrum
Wij verbleven hier voor een paar uur tussen twee vluchten in. Dichtbij de luchthaven, leuk winkelcentrum en restaurantjes om de hoek. Klein zwembad met relaxte kussens. Prima om een halve dag te verblijven.
Beoordeeld 13 februari 2014

michael van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Prima hotel for 1 nacht
close to airport/10min by taxi, cheap and clean
Dit hotel is prima voor als je 1 nacht in bangkok moet verblijven omdat je de volgende dag terug of door vliegt. Het restaurant is drama maar de kamers zijn goed en schoon. en natuurlijk de prijs is zeer goed
Beoordeeld 12 februari 2014

Alex van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in februari 2014
Knus en comfortabel hotel vlakbij luchthaven.
dichtbij luchthaven, rustige ligging, schone kamers.
Om een paar nachten te verblijven is het een fijn hotel. In de buurt is een winkelcentrum met een markt van donderdag tot dinsdag.Heerlijk koel zwembad. Vond wel dat het water uit de douche erg stonk, dit kan in heel Bangkok het geval zijn. Tip: Als je een avond of nachtvlucht hebt boek dan een extra nacht bij zonder ontbijt. Dit is voordeliger dan contant een late checkout afrekenen.
Beoordeeld 10 februari 2014

albert van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in januari 2014
DICHTBIJ HET VLIEGVELD
STAFF ETEN LOCACTIE
DICHTBIJ HET VLIEGVELD LEKKER ETN VRIENDELIJKE MENSEN LEKKER ZWEMBAD GOED BED
Beoordeeld 01 februari 2014

Rogier van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Comfort, bereikbaarheid, value for money
Comfort, bereikbaarheid, value for money
Uitstekend. Kamer was schoon en comfortabel en luchthaven goed bereikbaar
Beoordeeld 18 januari 2014

Ciska van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2014
Goed airport hotel
ligging, stijl, zwembad
Goed hotel zeker voor de prijs. Enige nadeel is dat het zwembad in de schaduw ligt. lekker onbtijt.
Beoordeeld 11 januari 2014

Lourien van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in december 2013
prima hotel als tussenstop.
ligging ten opzichte van luchthaven, zwembad, eetgelegenheden vlakbij
prima hotel, airport shuttle stond klaar toen we aankwamen op het vliegveld en bracht ons er de volgende morgen weer naartoe. Prima zwembad en rustig hotel.
Beoordeeld 10 december 2013

helen van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2013
niets te beleven
vlakbij de luchthaven shuttleservica aanwezig
saai, het zwembad was ijskoud, de bediening in het restaurant was niet echt vriendelijk.in de omgeving was niets te doen. het enige voordeel was dat het heel dicht bij het vliegveld lag en dat de shuttleservice perfect geregeld was
Beoordeeld 08 december 2013

MATHIEU van België
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in november 2013
heel goed
de servise was heel goed heel vlotte afhaling van de airport heel vriendelijk onthaal
leuke ervaring boek volgend jaar opnieuw prijs kwaliteit zeker een aanrader
Beoordeeld 03 december 2013


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: