Zeer goed 7,5
op basis van 3687 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 3687 beoordelingen
  • Hygiëne 7,6
  • Faciliteiten 7,3
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 7,5
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,2
  • Ontbijt/maaltijden 6,8
Sorteer op

Bunheng van Cambodja
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
Good To Stay
Good to stay with this hotel
Beoordeeld 23 september 2016

HONG van Vietnam
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 2 nachten in september 2016
average stay - good location
It's suitable for a short business or getaway trip to Singapore if you want to be closed to Orchard Road for shopping. I had pleasant stay with this hotel. Excellent staff performance.
Beoordeeld 21 september 2016

Celine van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Like it
Good
Beoordeeld 18 september 2016

TIKHUN van Australië
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
.
.
Beoordeeld 17 september 2016

Doreen van Australië
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
average..
good location, reasonable walking distance to orchard road. one thing I'd like to mention about the cleanliness is for the hotel to steam cleaning/vacuuming the carpet. we got itchy everywhere from sitting on the carpet (just because we had to re-organize our luggage). it is good value for money since we spent most of the time outside and just needed the room to sleep. the single bed was too small even if we shared with young kids. the hotel should thoroughly check everything in the room before letting guests in. one of the power points in our room was not working, so we were left only with 1 power point to charge our gadgets.
Beoordeeld 15 september 2016

Jong van Brunei Darussalam
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 4 nachten in september 2016
Worth every penny
So far the only hotel i choose when i'm staying at the Orchard. Worth the money. Walking distance to orchard is like 15-20 min . Overall satisfactory.
Beoordeeld 15 september 2016

JOEY van Singapore
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Great location
Hotel is clean, location is good.
Beoordeeld 10 september 2016

Christophe van Zwitserland
Individuele reiziger
Superior
Ik verbleef één nacht in september 2016
Superior Room (Partner Promotion) needs some Refresh/Renovation
Stayed just one Night in Superior Room. Overall the Hotel Location as well as Staff are excellent. The Rooms on the other hand would benefit from some Refresh/Renovation, mainly the technical and electric features. Bulbs, switches and outlets are not all functional. One highlight is the local and personalized Smartphone provided for free to discover the City and with free Wifi.
Beoordeeld 10 september 2016

shirley van Indonesië
Gezin met jonge kinderen
Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Good hotel
The hotel is good and enjoyable. It's just a bit far walking with toddlers, but still ok. Phone facility is nice. Thanks!
Beoordeeld 08 september 2016

anthony van Verenigd Koninkrijk
Zakelijke reiziger
Superior
Ik verbleef 3 nachten in september 2016
Room cleaning
Room cleaning was very superficial and areas were found to be uncleared throughout the stay
Beoordeeld 08 september 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: