Zeer goed 7,9
op basis van 447 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 447 beoordelingen
  • Hygiëne 8,3
  • Faciliteiten 6,4
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,1
  • Personeel 8,1
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 7,6
Sorteer op

Cher van Singapore
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Stay
The staffs at the door is quite helpful and knowledgeable. Other than that, the location is quite off the main area which I am unable to go anywhere but in the hotel. It is just a touch and go.
Beoordeeld 26 september 2016

Brian van Israël
Gezin met oudere kinderen
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en gratis WiFi
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Great hotel
Very comfortable Great breakfast with just the right touch between east and west. Great pool and spa facilities. Try the sakura japanese restaurant worth every penny. All said a great family stay in delhi.
Beoordeeld 08 augustus 2016

George van Verenigd Koninkrijk
(Echt)paar
Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en gratis WiFi
Ik verbleef 4 nachten in juli 2016
Overall a good expeirence
Our stay in the Met was overall a good experience, the staff are polite and helpful and the room clean and equipped satisfactorily. My only gripes were with the service in the restaurant being both slow and with wrong orders and with the room feeling damp - I think that the air conditioning probably needs a good service.
Beoordeeld 13 juli 2016

Noor van Verenigde Staten
Zakelijke reiziger
Club Kamer
Ik verbleef één nacht in mei 2016
Very well Kept Hotel
The Club floor rooms are sold as having a club lounge but there'rs no lounge to have a coffee of tea or just hang out.
Beoordeeld 04 juni 2016

Caleb van Australië
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 2 nachten in mei 2016
Disappointing
Not happy
Beoordeeld 31 mei 2016

Edgardo van Verenigde Staten
Individuele reiziger
Deluxe
Ik verbleef 3 nachten in april 2016
Nice!
Will go back to The Met again!
Beoordeeld 04 mei 2016

Chong van Singapore
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef 2 nachten in april 2016
Clean Rooms but Location is unsafe
The area around the hotel is swarmed with touters pestering foreigners who walked along the street. One doesn't feel safe walking out. The Hotel doesn't provide free wifi even in the public area. Most shops and restaurant provide free wifi in their premises. Nevertheless, the room is cleaned.
Beoordeeld 25 april 2016

shyam van India
Zakelijke reiziger
Superior Kamer
Ik verbleef één nacht in november 2015
nothing......
best food.....
i like centraaal delhi aareaa very cleaan...
Beoordeeld 23 februari 2016

shyam van India
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2015
best hotel
very good indian food , very good jaapness food
market near, clean aarea. clean room.
Beoordeeld 23 februari 2016

shyam van India
Zakelijke reiziger
Deluxe
Ik verbleef één nacht in juli 2015
good service , good staff
i am very happy
good service, good food, good location , very tsty food, japness food very good and tasty.
Beoordeeld 23 februari 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: